کد خبر: 1326071
تاریخ انتشار : ۱۰ آذر ۱۳۹۲ - ۱۴:۲۴

یادواره شهدای توتستان برگزارشد

گروه اجتماعی: مراسم یادواره شهدای محله توتستان شهر نورآباد‌ از توابع ممسنی با حضور جمعی از مسئولان ادارات و نهادهای شهرستان برگزار شد.


به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از فارس، مراسم یادواره شهدای محله توتستان شهر نورآباد از توابع ممسنی امروز یک‌شنبه، 10 آذر با حضور حجت‌الاسلام مهدی رحمانی، امام جمعه ممسنی و سیدجواد هاشمی، فرماندار این شهرستان و جمعی از مسئولان ادارات و نهادهای شهرستان برگزار شد.



در این مراسم هاشمی با اشاره به مقام شامخ شهیدان، گفت‌: هدف اصلی برگزاری یادواره شهدا زنده نگه داشتن یاد وخاطره شهداست و فرهنگ شهادت تنها عنصری است که ما را به نسل‌های آینده وصل کرده و این رسالت ما را بیشتر می‌کند.



وی اظهار کرد: امنیت موجود در کشور مرهون تلاش ایثارگرانی است که با نثار جان خود اجازه ندادند دشمنان به اهداف خود برسند و بر همه لازم است فرهنگ ایثار و شهادت را به نسل جوان انقلاب عرضه کنند.



فرماندار ممسنی افزود‌: شهادت مقدس‌ترین و عظیم‌ترین راهی است که شهدا انتخاب کردند و این راست قامتان که در برابر انقلاب اسلامی، آرمان‌های امام راحل و برای سربلندی ملت ایران همه وجودخود را نثار کردند و کامل‌ترین جلوه ایثار و از خودگذشتگی را نشان دادند.

captcha