کد خبر: 1326256
تاریخ انتشار : ۱۱ آذر ۱۳۹۲ - ۰۹:۲۱

مسئول کمیته کودک و نوجوان ستاد دهه فجر انقلاب اسلامی مازندران تعیین شد

گروه خبرنگاران افتخاری / قاسم عزیززاده گرجی: مدیرکل کانون پرورش فکری مازندران با حکم مدیرعامل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان کشور به عنوان مسئول کمیته کودک و نوجوان ستاد دهه فجر انقلاب اسلامی مازندران منصوب شد.

به گزارش خبرنگار افتخاری خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، رضایی، مدیرعامل کانون پرورش فکری کشور در این حکم بنا به سی و پنجمین سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی ایران، قاسم عزیززاده گرجی را به عنوان مسئول کمیته کودک و نوجوان ستاد دهه فجر مازندران منصوب کرد.

بر اساس این گزارش، رضایی ابراز امیدوراری کرد: با توجه به سیاست‌ها و شیوه‌نامه‌های ابلاغی در این زمینه، تشکیل منظم جلسات و بهر‌ه‌مندی از توان و ظرفیت کانون و دیگر ادارات عضو این کمیته در برگزاری هرچه شایسته‌تر جشن پیروزی انقلاب موفق‌تر عمل شود.
رضایی همچنین، با اشاره به پیروزی انقلاب اسلامی به عنوان یک دستاورد عظیم، افزود: دفاع از این دستاورد، امری است که بدون تربیت صحیح نسلی که آینده‌ساز میهن اسلامی‌مان است، ممکن نبوده و در این مسیر نهادها و سازمان‌های ذیربط مسئولیتی عظیم بر عهده دارند.
مسئول کمیته کودک و نوجوانان ستاد دهه فجر کشور از کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان به عنوان خانه دیرپا و باصفای آینده‌سازان ایران اسلامی یاد و اظهار کرد: انتقال دستاوردهای انقلاب اسلامی با هنرمندی و ظرافت تمام بر روح و جان فرزندران این مرز و بوم مهمترین رویکرد کانون در این مورد است که با تدبیر و امید آنان را برای پذیرش مسئولیت‌های خطیر فردای میهن آماده می‌کند.

 

captcha