کد خبر: 1329632
تاریخ انتشار : ۱۱ آذر ۱۳۹۲ - ۱۷:۴۷

اعطای کتاب توسط کانون‌های مساجد خوی

گروه خبرنگاران افتخاری/ سمانه خجسته: مسئول کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد منطقه ویژه خوی از توزیع کتاب‌هایی که به همت ستاد عالی کانون‌های فرهنگی ـ هنری مساجد تهیه شده است در بین پنج کتابخانه فعال شمال استان آذربایجان غربی خبر داد.

به گزارش خبرنگار افتخاری خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، یوسف ضیافتی، مسئول کانون‌های فرهنگی ـ هنری مساجد منطقه ویژه خوی اظهار کرد: در راستای تجهیز کتابخانه‌های عمومی مساجد تعداد دو هزار جلد کتاب که به همت ستاد عالی کانون‌های فرهنگی ـ هنری مساجد کشور تهیه شده است در بین پنج کتابخانه فعال شمال استان اعطا شد که انشاءالله مورد استفاده عموم مردم به ویژه نوجوانان و جوانان قرار بگیرد.

وی افزود: این تعداد کتاب در موضوع‌های مختلف فرهنگی، مذهبی، تاریخی و عمومی هستند.

یوسف ضیافتی عنوان کرد: این تعداد کتاب با هدف تقویت کتابخانه‌های مساجد و فراهم کردن زمینه جذب جوانان و نوجوانان به مساجد در بین کتابخانه‌های مساجد توزیع شده است.

وی در پایان یادآور شد: آن دسته از مساجد که دارای ظرفیت و پتانسیل ایجاد کتابخانه را دارا هستند یعنی حداقل می‌توانند 100 متر فضا در اختیار کتابخانه قرار دهند به دفتر کانون مساجد واقع در مجتمع فرهنگی ـ هنری ارشاد شهرستان خوی مراجعه و فرم‌های تأسیس کتابخانه در مسجد را دریافت کنند.

captcha