کد خبر: 1331375
تاریخ انتشار : ۱۳ آذر ۱۳۹۲ - ۱۱:۰۹
همزمان با سالروز ارتحال پیامبر(ص)؛

72 تن آش صلواتی در سومین حرم اهل بیت(ع) طبخ می‌شود

گروه اجتماعی:‌ مدیر عامل مؤسسه خیریه امام صادق(ع) شیراز از طبخ 72 تن آش صلواتی همزمان با سالروز ارتحال پیامبر مکرم اسلام(ص) در شیراز خبر داد.


به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از فارس،  محمد اسدی، مدیر عامل خیریه امام صادق(ع) شیراز امروز، 13 آذر‌ در نشست خبری با خبرنگاران در شیراز با اشاره به فرا‌رسیدن ایام صفر گفت: امسال نیز همچون سال‌های گذشته همزمان با 28 صفر، طبخ آش سبزی صلواتی در شیراز انجام می‌شود و با توجه به ضرورت‌ها، میزان آش طبخ شده 72 تن است.



وی با یادآوری اینکه در سال گذشته این میزبان 63 تن بود، افزود: چنین اقدامی در سطح جهان بی‌نظیر است و  برای طبخ این میزان آش، بیش از یکصد رأس گوسفند و ده‌ها تن سبزی، حبوبات، برنج و روغن نیاز است.



اسدی با تصریح اینکه هزینه تهیه و طبخ این آش، از محل وقوفات مردمی تأمین می‌شود، گفت: هزینه طبخ این آش بیش از 100 میلیون تومان است که همه این مبلغ از محل نذورات مردم تأمین می‌شود.



مدیرعامل خیریه امام صادق(ع) با یادآوری اینکه امسال از سراسر کشور تماس‌هایی مبنی بر درخواست مشارکت در هزینه طبخ آش داشته‌ایم، تأکید کرد: هزینه این آش هیچ ارتباطی به کمک‌های مردمی به خیریه ندارد و این آش نیز به هیچ‌عنوان نذری نیست بلکه صلواتی محسوب شده و هدیه‌ای است از طرف دوستداران رسول مکرم اسلام، حضرت محمد مصطفی(ص).



اسدی گفت: سال گذشته بیش از 12 هزار نفر برای گرفتن آش صلواتی 28 صفر مراجعه کردند و از ساعت 5 صبح که طبخ به پایان رسید و توزیع شروع شد، تا ساعت 11 صبح، کار ادامه داشت.



وی با بیان اینکه برخی از شهروندان از ظهر روز قبل از طبخ آش در محل حاضر می‌شوند، گفت: مردم دلداده رسول‌الله(ص) و خاندان ولایت هستند و هیچ‌گاه در این خانه را رها نمی‌کنند.



اسدی گفت: برای طبخ این میزان آش به 45 قطعه دیگ مسی 2 تنی نیاز است که طی سال‌های گذشته تعداد 35 دیگ را که هزینه هر خریداری هرکدام بیش از یک میلیون تومان است،‌ تأمین کرده‌ایم و امسال باید 10 دیگ دیگر نیز تهیه کنیم.



مدیر عامل خیریه امام‌صادق(ع) خاطرنشان کرد: فراهم کردن زمینه طبخ آش صلواتی 28 صفر شیراز، دو ماه است که آغاز شده و بخشی از سبزیجات و مایحتاج ضروری نیز خریداری شده است.



اسدی گفت: محل طبخ آش صلواتی 28 صفر شیراز، در بوستان خلدبرین خواهد بود و ثبت ‌نام از متقاضیان همکاری در تهیه و طبخ آن، آغاز شده است.



وی اضافه کرد: بیش از 400 نفر، شامل سرآشپز، آشپزها و خدمه و تدارکات و ... در این کار خیر مشارکت دارند و هیچ‌کدام از این افراد حقوقی دریافت نکرده و نمی‌کنند.

captcha