کد خبر: 1331630
تاریخ انتشار : ۱۳ آذر ۱۳۹۲ - ۱۴:۳۲
جمشیدپور خبر داد:

300 نفر به مرحله استانی مسابقات قرآن اوقاف راه یافتند

گروه فعالیت‌های قرآنی: مسئول فرهنگی اجتماعی اداره اوقاف و امور خیریه شهرستان قم از تجلیل از 70 برگزیده این مسابقات در مراسم اختتامیه خبر داد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) حجت‌الاسلام رحمت جمشیدپور امروز 13 آذر در گفت‌وگو با خبرنگاران با اعلام این خبر اظهار داشت: در مجموع و طی دو هفته، 3 هزار نفر در شهرستان قم در این دوره از مسابقات با یکدیگر به رقابت پرداختند.
وی افزود: دو هزار و 500 نفر از این افراد به صورت ثبت در سامانه و هزار نفر دیگر نیز با حضور در سالن اجتماعات مجمتمع فرهنگی شاه سید علی(ع) در این دوره از مسابقات شرکت کردند.
مسئول فرهنگی اجتماعی اداره اوقاف و امور خیریه شهرستان قم با بیان اینکه سی و ششمین دوره مسابقات قرآن اوقاف و امور خیریه شامل رشته‌های اذان، ابتهال، قرائت و ترتیل بود گفت: 300 نفر از کسانی که رتبه‌های برتر را کسب کرده‌اند به منظور شرکت در مرحله استانی معرفی شده‌اند.
وی ادامه داد: در مراسم اختتامیه نیز که فردا از ساعت 19 تا 21 در مجتمع فرهنگی شاه سید علی(ع) برگزار می‌شود از 70 رتبه برگزیده تجلیل خواهد شد.
جمشیدپور با بیان اینکه مراسم اختتامیه شامل خیرمقدم‌گویی توسط حجت‌الاسلام والمسلمین شیری مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان قم و سخنرانی حجت‌الاسلام والمسلمین رضایی از پژوهشگران قرآنی قم خواهد بود عنوان داشت: معاون فرهنگی اجتماعی سازمان اوقاف، حجت‌الاسلام والمسلمین احمد شرف‌خانی نیز در این مراسم سخنرانی خواهد کرد.
مسئول فرهنگی اجتماعی اداره اوقاف و امور خیریه شهرستان قم خاطرنشان کرد: مداحی و عزاداری به مناسبت آغاز ماه صفر توسط سید ناصر آبیار از دیگر بخش‌های مراسم اختتامیه خواهد بود.

captcha