کد خبر: 1333953
تاریخ انتشار : ۱۶ آذر ۱۳۹۲ - ۰۸:۴۱

برگزاری آزمون‌های پایانی کلاس‌های قرآن در قاین

گروه مؤسسات قرآنی مردم‌نهاد: آزمون‌های پایان‌ دوره کلاس‌های آموزش قرآن هفته پایانی آذرماه در انجمن قاریان اهل‌بیت(ع) قاین برگزار می‌شود.

حسن یعقوب‌پور، مدیرعامل مؤسسه قاریان اهل‌بیت(ع) قاین در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، با اعلام این خبر گفت: آزمون‌های پایان‌دوره کلاس‌های آموزش قرآن با حضور 40 نفر از فراگیران هفته پایانی آذرماه در انجمن قاریان اهل‌بیت(ع) قاین برگزار می‌شود.
وی در ادامه بیان کرد: کلاس‌های آموزش این دوره از اول مهرماه آغاز شده است و تا هفته پایانی آذرماه نیز ادامه می‌یابد و کلاس‌ها نیز یک جلسه در هفته به‌ مدت 120 دقیقه برگزار می‌شود.
یعقوب‌پور اظهار کرد: از کلاس‌های آموزشی این دوره می‌توان به تجوید مقدماتی و تکمیلی قرآن اشاره کرد که در قالب دو کلاس آموزشی در مکان این مؤسسه قرآنی برگزار می‌شود.
مدیرعامل مؤسسه قاریان اهل‌بیت(ع) قاین در پایان خاطرنشان کرد: از مربیان این دوره آموزشی می‌توان به جواد یعقوب‌پور اشاره کرد که مسئولیت برگزاری این کلاس‌ها را برعهده دارد و در پایان دوره نیز پس از مشخص شدن نتایج آزمون‌های پایانی برای قبول‌شدگان گواهینامه صادر می‌شود.

captcha