کد خبر: 1335484
تاریخ انتشار : ۱۷ آذر ۱۳۹۲ - ۰۸:۱۹

نخستین دوره تخصصی مربیگری کودک مهدوی در استان یزد برگزار می‌شود

گروه اجتماعی: مدیر مسئول کانون فرهنگی ـ هنری تخصصی مهدویت استان یزد از برگزاری نخستین دوره تخصصی مربیگری کودک مهدوی در این کانون خبر داد.


به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از یزد، به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی کانون‌های فرهنگی - هنری مساجد یزد، محمد صمصامی‌، مدیر مسئول کانون فرهنگی ـ هنری تخصصی مهدویت استان یزد از برگزاری نخستین دوره تخصصی مربیگری کودک مهدوی در این کانون خبر داد.

وی با اشاره بر لزوم آموزش از دوران کودکی گفت: این کانون در نظر دارد جهت افزایش سطح آموزه‌های دینی ـ مهدوی بین کودکان و خردسالان دوره‌ی تخصصی مربیگری کودک مهدوی را برگزار نماید.

این مسئول افزود: دانشجویان، طلاب و فارغ التحصیلان حوزه و دانشگاه می‌توانند با شرکت در این دوره به‌عنوان مربی در مهد‌های قرآن و کودک به فعالیت بپردازند.

صمصامی‌ اظهار کرد: مفاهیمی‌ همچون سطح مقدماتی، آشنایی با مفهوم تربیت، روش تربیت، ابزارها و قالب‌های تربیت و عوامل تربیت از مواردی است که در این دوره آموزش ارائه می‌شود.

وی با اشاره به برگزاری آزمون پایان دوره گفت: افرادی که بتوانند دوره یاد شده را با موفقیت طی نمایند علاوه بر کسب مجوز مربیگری در مهد قرآن‌های فرهنگسرا، به دوره‌های تربیت مربی کشوری نیز اعزام می‌شوند.

مدیر مسئول کانون فرهنگی ـ هنری عهد زمان ثبت نام جهت شرکت در این دوره را 14 الی 21 آذر‌ اعلام کرد و افزود: علاقه‌مندان می‌توانند همه روزه از ساعت 9 صبح الی 12 به دفتر این کانون مراجعه نمایند.

وی تصریح کرد: آزمون ورودی جهت شرکت در دوره در تاریخ 28 آذر‌ صورت می‌گیرد و پذیرفته‌شدگان در آزمون پس از کسب حدنصاب امتیاز لازم در مصاحبه در دوره شرکت داده می‌شوند

captcha