کد خبر: 1335730
تاریخ انتشار : ۱۷ آذر ۱۳۹۲ - ۱۱:۵۵
آیت‌الله ایمانی:

ولایتمداری، مهم‌ترین رکن حوزه‌های علمیه شیعه است

گروه اجتماعی: نماینده ولی فقیه در استان فارس با بیان اینکه ارزش و اعتبار کار حوزه‌های علمیه وصل شدن به پیامبر(ص) و اهل بیت(ع) و تربیت در مکتب آن‌ها است، گفت: حوزه علمیه شیعه از ابتدا ولایت‌مدار بوده است.


به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از فارس، آیت‌الله اسدالله ایمانی،‌ نماینده ولی فقیه در استان فارس شامگاه شنبه، 16 آذر در جلسه درس اخلاق در جمع طلاب حوزه علمیه منصوریه شیراز گفت: تشکیلات حوزه علمیه اولین بار با آیه 122 سوره توبه «...فَلَوْلاَ نَفَرَ مِن کُلِّ فِرْقَةٍ مِّنْهُمْ طَآئِفَةٌ لِّیَتَفَقَّهُواْ فِی الدِّینِ وَلِیُنذِرُواْ قَوْمَهُمْ إِذَا رَجَعُواْ إِلَیْهِمْ لَعَلَّهُمْ یَحْذَرُونَ؛ پس چرا از هر فرقه‌‏اى از آنان دسته‏‌اى کوچ نمى‌‏کنند تا [دسته‌‏اى بمانند و] در دین آگاهى پیدا کنند و قوم خود را وقتى به سوى آنان بازگشتند بیم دهند باشد که آنان [از کیفر الهى] بترسند» شروع شد.



وی اظهار کرد: مؤسس حوزه علمیه شیعه در طول تاریخ پیامبر(ص) بوده است و آیه مذکور مؤمنان را به تفقه دستور می‌دهد.



امام جمعه شیراز افزود: ارزش و اعتبار کار حوزه‌های علمیه وصل شدن به پیامبر(ص) و اهل بیت(ع) و تربیت در مکتب آن‌ها است و حوزه علمیه شیعه از ابتدا ولایت‌مدار بوده است و امکان ندارد حوزه علمیه از ولایت رویگردان شود.



نماینده مردم فارس در مجلس خبرگان رهبری ادامه داد: بزرگترین سرمایه حوزه‌های علمیه شیعه این است که افتخار داریم در مکتب اهل بیت(ع) درس بخوانیم و راه آن‌ها را دنبال کنیم.



آیت‌الله ایمانی گفت: پیوند داشتن با اهل بیت(ع) اساس و ریشه کار حوزه‌های علمیه است و روحانیت در مکتب اهل بیت(ع) رشد پیدا می‌کند و به مدارج بالا می‌رسد.



رئیس شورای فرهنگ عمومی فارس خاطرنشان کرد: شرایط امروز بهترین شرایط برای انجام وظیفه یک طلبه است زیرا امروزه امکانات پیشرفته جهت تبلیغ وجود دارد و از طرفی جامعه بشری به این احساس نیاز رسیده است و می داند باید احتیاج به مسائل دینی را برآورده کند.



آیت‌الله ایمانی افزود: در این شرایط باید طلاب با اشتیاق به کسب علم و افزایش دانسته‌ها بپردازند و سعی در برآورده کردن نیازهای جامعه بشری داشته باشند.

captcha