کد خبر: 1335909
تاریخ انتشار : ۱۷ آذر ۱۳۹۲ - ۱۴:۴۲

وقف زمینی جهت ساخت مهدیه در شهر فیروزان صورت گرفت

گروه خبرنگاران افتخاری/ مرتضی نظری‌افلاک: رئیس اوقاف و امور خیریه شهرستان نهاوند گفت: یک زمین وقفی در شهر فیروزان نهاوند به ساخت مهدیه اختصاص یافت.


به گزارش خبرنگار افتخاری خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) به نقل از روابط عمومی اداره‌کل اوقاف و امور خیریه استان همدان، حجت‌الاسلام والمسلمین مرتضی عزیزی، اظهار کرد: زمینی به مساحت 250 متر مربع از طرف خانواده شهید تکلو برای احداث ساختمان مهدیه شهر برزول وقف شده است.



وی با اشاره به اینکه ارزش مادی این زمین 150 میلیون تومان است، اظهار کرد: شهر فیروزان قبل از این دارای یک موقفه دیگر به نام  مجتمع فرهنگی شهید وحید بود  که امورات مذهبی، فرهنگی و اجتماعی در آن انجام می شود.



عزیزی ادامه داد: شهرستان نهاوند در کل دارای 80 موقوفه و 400 رقبه است که درآمد آنها در سال بیش از 100 میلیون تومان است که صرف امور خیریه مانند کمک به ایتام، تهیه جهیزیه، کمک به هیئت‌های مذهبی و کمک به افراد نیازمند و مستضعف می‌شود.



رئیس اوقاف و امور خیریه شهرستان نهاوند عنوان کرد: وقف، نهادی است که از طریق آن می‌توان بخش قابل توجهی از مشکلات و تنگناهای جامعه را شناخت و اموال و دارایی‌های افراد نیکوکار را داوطلبانه در جهت رفع آنها به کار بست.



مرتضی عزیزی در پایان بیان کرد: وقف از احکام مهم الهی است که قبل از اسلام نیز وجود داشت و مختص دین اسلام نیست و پیامبر(ص) این حکم الهی را تائید کردند و یکی از قوانین پیشرفته، شرعی و الهی است که می‌تواند خدمات ارزشمندی در زمینه‌های فرهنگی، اقتصادی و اجتماعی برای جامعه به همراه داشته باشد.

captcha