کد خبر: 1343647
تاریخ انتشار : ۲۶ آذر ۱۳۹۲ - ۱۲:۵۸

حماسه نهم دی، درس مردم‌سالاری دینی بود

گروه سیاسی: امام جمعه بهاباد گفت: نهم دی‌ماه بار دیگر ملت ایران با هوشیاری و بصیرت، آزمایش دیگری را پشت سر گذاشتند و توانستند به دنیا درس دموکراسی و مردم سالاری دینی بیاموزند.


به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از یزد، به نقل از روابط عمومی فرمانداری بهاباد، حجت‌الاسلام والمسلمین سیف‌الله دهقانی فیروزآبادی، امام جمعه بهاباد 25 آذر‌ در نشست هماهنگی برگزاری برنامه‌های حماسه نهم دی در این شهرستان گفت: در نهم دی ‌ بار‌دیگر ملت ایران با هوشیاری و بصیرت، آزمایش دیگری را پشت سر گذاشتند و توانستند به دنیا درس دموکراسی و مردم‌سالاری دینی بیاموزند.



وی افزود: حماسه 9 دی یکی از روزهای به‌یاد ماندنی و ماندگار در تاریخ انقلاب اسلامی است و آحاد مردم ولایی و انقلابی بهاباد باید در برگزاری با‌شکوه و پرشور سالگرد این روز بزرگ تلاش کنند.



وی هدف از بزرگداشت حماسه 9 دی را بصیرت‌افزایی بین همه اقشار مردم مخصوصاً دانشجویان، دانش‌آموزان و تمام اقشار جامعه دانست و از تدوین برنامه‌های مطلوب به این مناسبت در این شهرستان خبر داد.



امام جمعه بهاباد ‌اظهار کرد: در نهم دی ‌بار دیگر ملت ایران با هوشیاری و بصیرت، آزمایش دیگری را پشت سر گذاشتند و توانستند به دنیا درس دموکراسی و مردم‌سالاری دینی بیاموزند و نظام اسلامی در این روز مهم با حمایت الهی، رهبری داهیانه مقام معظم رهبری و همراهی ملت توانست از توطئه دشمنان که در‌صدد به انحراف کشاندن انقلاب بودند، موفق و سربلند بیرون آمد.



در ادامه  این نشست حاضران در‌خصوص برنامه‌های پیشنهادی خود در بزرگداشت حماسه 9 دی به بحث و تبادل نظر پرداختند و راهکار‌های لازم را در مورد اجرای هر‌چه باشکوه‌تر این برنامه‌ها بیان کردند.



اعزام روحانیان به روستاها و سخنرانی آنها در زمینه بصیرت و دشمن‌شناسی، برگزاری گفتمان دینی درباره بصیرت‌شناسی از سوی سازمان تبلیغات اسلامی در دانشگاه و مدارس شهرستان، تجمع مردمی در روز نهم دی در محل حسینیه فاطمیه بهاباد برای سومین سال پیاپی، اعزام کاروان کفن‌پوش از شهرستان بهاباد به تهران برای شرکت در نماز جمعه در قالب دو دستگاه اتوبوس و برگزاری نمایشگاه عکس از جمله تصمیماتی بود که در این نشست اتخاذ شد.

captcha