به گزارش خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا)، نشست خبری علیمحمد نائینی، رئیس ستاد مرکز بزرگداشت حماسه نهم دی، امروز چهارشنبه 4 دیماه در شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی برگزار شد.
در این نشست علی محمد نائینی در سخنانی با بیان اینکه نهم دی ماه آن چنان عظمتی دارد که آن نمیتوان نادیده گرفت، گفت: این روز عزتآفرین و غرورآفرین بود و بخشی از هویت ملی ماست که هیچکس نمیتوان آن را بایکوت کند.
نه دی بخش از هویت دینی ماست
وی افزود: آنها که فکر میکنند که حیات سیاسیشان با حماسه نهمدی به خطر افتاده طبیعی است که هرگاه فرصت یابند تلاش میکنند جریان فتنه را تطهیر کنند. این در صورتی است که مردم پاسخ این جریان را دادهاند جریانی که رفتارش برای نظام پرهزینه بود و خسارت معنوی زیادی از جمله به اعتبار نظام وارد کرد.
وی خاطرنشان کرد: موقعیت نظام قبل از انتخابات 88 خیلی ممتاز بود؛ دشمن فهمیده بود از طریق نظامی نمیتواند نظام را فرو بپاشند و جریان فتنه با حرکتی که در سال 88 به راه انداخت ضربه بزرگی به نظام زد.
رئیس ستاد مرکز بزرگداشت حماسه نهم دی به مدیریت مقام معظم رهبری در فتنه 88 اشاره کرد و گفت: مدیریت ایشان از پیچیدهتر شدن فتنه جلوگیری کرد. پس از مدتی مشخص شد که هدف جریان فتنه انتخابات نیست بلکه کل نظام است؛ آنها پس از سخنان تاریخی رهبر معظم انقلاب در جمعه 29 خرداد تصور کردند که میتوانند نظام را به چالش بکشند.
هوشیاری بههنگام مردم
نائینی گفت: دشمن با همه ظرفیتهایش به میدان آمد و ستون اصلی نظام را هدف قرار داد اما مردم بهتدریج هوشمند شده و اجازه ندادند جریان فتنه اهدافش را پیش ببرد.
وی ادامه داد: جریان فتنه خسارتهای بسیاری به کشور وارد کرد و جایگاه و اعتبار نظام را نادیده گرفت؛ هتک حرمتهای متعددی در روزهای قدس و 16 آذر صورت گرفت که اوج آن در روز عاشورا مشاهده شد.
رئیس ستاد مرکز بزرگداشت حماسه نهم دی گفت: ملت پس از افشا شدن چهره فتنهگران بهپا خاستند و حماسهای آفریدند که حتی رسانههای غربی که همواره سعی میکنند حضور حماسی ملت ایران را کوچک جلوه دهند، 9 دی را با راهپیماییهای باشکوه انقلاب و تشیع پیکره امام امت مقایسه کردند.
9 دی واکنشی عاشورایی در دفاع از ستونهای اصلی انقلاب
وی افزود: 9 دی واکنشی بود به همه اتفاقاتی که در طول هشت ماه رخ داده بود؛ 9 دی واکنشی عاشورایی و دفاع از ستونهای اصلی انقلاب و مقابله با جریان فتنه و رسانههایشان بود.
نائینی گفت: نهم دی ماه واقعهای ماندگار و غرورآفرین در تاریخ مبارزات ملت ایران است؛ یومالله 9 دی نشان داد که ملت با همه وجود و از روی اعتقاد عمیق پای اهداف عمیق جمهوری اسلامی ایران ایستاده است.
وی بیان کرد: همه آنهایی که در روز 22 خرداد به پای صندوقهای رأی آمدند در روز نهم دی نیز حضور داشتند؛ چرا که کارشناسان حداقل جمعیت حاضر در این حماسه را چهار میلیون برآورد کردند و این دقیقاً معادل مجموع آرای دو کاندیدا اول ریاست جمهوری سال 88 در تهران است.
رئیس ستاد مرکز بزرگداشت حماسه نهم دی گفت: به غیر از طراحان فتنه همه در روز نهم دی به صحنه آمدند و بساط فتنه را جمع کردند.
آغاز بزرگداشت حماسه 9 دی از شش دیماه
وی ادامه داد: امسال که بزرگداشت 9 دی مقارن با هفته آخر ماه صفر شده است لذا جلسات متعدی با نهادهای مختلف جهت هر چه باشکوهتر برگزار شدن این حماسه برگزار کردیم. بزرگداشت حماسه 9 دی از شش دیماه با برگزاری نماز جمعه در سراسر کشور آغاز میشود و سخنران پیش از خطبهها به همین موضوع خواهند پرداخت.
وی خاطر نشان کرد: شعار امسال یوم الله 9 دی «پیروزی بصیرت ملت ایران بر فتنه آمریکایی» است که در این رابطه مجموعهای از برنامه در سراسر کشور پیش بینی شده است.
رئیس ستاد مرکز بزرگداشت حماسه نهم دی گفت: نگاه ما در این برنامهها معطوف به افزایش بصیرت در جامعه و پیشگیری از فتنههای جدید است. در این راستا تلاش بر این است که زمینهها و ابعاد مدیریت مقام معظم رهبری، نقش نهادهای عاشورایی، نقش مردم به عنوان سرمایههای اصلی جمهوری اسلامی، آستانه تحمل مردم، اعتماد مردم و نقش دول مداخلهگر و رسانههای غربی در فتنه 88 و نیز نقش نخبگانی که در یک جبهه واحد نظام را به چالش کشیدند و دشمن را امیدوار کردند، بررسی شود.
وی گفت: غرب تلاش میکند ابعاد این فتنه بزرگ را در حد یک کشمکش داخلی پایین بیاورد در حالی که خود اعتراف کردهاند که با تمام ظرفیت به حمایت از فتنهگران به میدان آمده بودند؛ لذا یکی از رسالتهای اصحاب رسانه این است که مراقب باشند از فتنه 88 حساسیتزدایی نشود و مورد بایکوت قرار نگیرد.
نائینی در بخش دیگری از سخنان خود به تدوین دایرةالمعارف 9 جلدی فتنه 88 اشاره کرد و گفت: امیدواریم پژوهشگران و اساتید دانشگاهها آن را مورد توجه قرار داده و شاهد آثار جدید و نوآورانه در این زمینه باشیم.
وی با تجلیل از نقش خطبا و رسانه ملی در آمادهسازی ملت ایران برای آفریدن حماسه نهم دی گفت: تمهیدات خوبی جهت استفاده از برنامههای پر مخاطب سیما به منظور بزرگداشت این حماسه پیشبینی شده است.
رئیس ستاد مرکزی بزرگداشت حماسه نهم دی در پایان از انتشار ویژهنامههایی در روزنامهها و خبرگزاریهای کشور، تولید پوستر و محتوا برای دو هزار وبلاگنویس و سخنرانان و اعزام 60 کارشناس برجسته به میزگردها و نشستها خبر داد.
در ادامه، امامی، مدیر پروژه دائرةالمعارف «فتنه 88» به ارائه توضیحاتی در مورد آن پرداخت و گفت: مفهومشناسی فتنه، مباحث روایی و تحلیلی، رفتارشناسی خواص و گروهها و کشورهای بیگانه، نقش بیبدیل، مبانی و شیوههای مدیریتی ایشان و سخنان مقام معظم رهبری، اسناد گردآوری شده از وقایع، مواضع و بیانیههای ماندگار و اسناد مربوط به فتنهگران و جلد مصور و تمامرنگی و یک آلبوم از حوادث خیابانی، محتوای این دائرةالمعارف را تشکیل میدهد.
در پایان از این دائرةالمعارف 9 جلدی با حضور آبخضر، قائممقام شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی رونمایی بهعمل آمد.