کد خبر: 1348246
تاریخ انتشار : ۰۸ دی ۱۳۹۲ - ۱۲:۱۳
آیت‌الله ممدوحی:

دشمن با هیچ توطئه‌ای توانایی از بین بردن وحدت ملت ایران را ندارد

گروه سیاسی: عضو خبرگان رهبری با اشاره به حماسه 9 دی گفت: مردم ایران با تکیه بر ولایت فقیه به وحدت دست یافته‌اند و دشمن توانایی از میان بردن این وحدت را با هیچ توطئه‌ای ندارد.

آیت‌الله حسن ممدوحی، عضو خبرگان رهبری در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از قم، با بیان اینکه ملت ایران در حماسه 9 دی ولایت‌مداری خود را ثابت کردند، گفت: حماسه 9 دی، توطئه‌های دشمنان اسلام در داخل و خارج کشور را خنثی و قدرت ملت ایران در ولایتمداری را به جهان ثابت کرد.

وی ادامه داد: دشمن بارها با روش‌های مختلف درصدد ایجاد توطئه علیه نظام و ملت ایران است که هر بار با شکست روبرو شده در حالی که باید بداند که ملت ایران حاضر نیستند دست از ولایت فقیه بردارند.

عضو خبرگان رهبری با بیان اینکه ملت ایران با افتخار نشان دادند که با پیروی از سید‌الشهداء(ع) در برابر فتنه‌گران می‌ایستند، تأکید کرد: دشمن با نیت ایجاد تفرقه به توطئه دست می‌زند. مردم ایران با تکیه بر ولایت فقیه به وحدت دست یافته‌اند و دشمن توانایی از میان بردن این وحدت را با هیچ توطئه‌ای ندارد.

دشمنان خواستار براندازی نظام بودند

عضو خبرگان رهبری بیان کرد: دشمنان همیشه در فکر توطئه بودند اما انتخابات ضربه‌ای محکم به دشمن وارد کرد از این رو آن‌ها با ایجاد توطئه خواستار براندازی نظام بودند که با بصیرت ملت ایران و رهنمودهای رهبر معظم انقلاب موفق نشدند.

وی بصیرت را یکی از درس‌های مهم عاشورا خواند و افزود: عاشورا رویدادی بزرگ و تاریخ‌ساز بود که با تکیه بر آموزه‌های آن می‌توانیم بصیرت و هوشیاری خود را بالا ببریم و در مقابل توطئه‌های دشمن ایستادگی دائمی داشته باشیم.

عضو مجلس خبرگان رهبری در پایان تصریح کرد: دشمن‌شناسی یکی از درس‌های مهم عاشوراست که به ما می‌فهماند با شناخت کامل دشمن در دام توطئه‌های او گرفتار نشویم.

captcha