کد خبر: 1348276
تاریخ انتشار : ۰۸ دی ۱۳۹۲ - ۱۲:۳۸

9 دی‌، فرصتی برای آشنایی جوانان با شیوه‌های جنگ نرم است

گروه سیاسی: مدیرکل اداره ارشاد سیستان و بلوچستان گفت: سالروز حماسه 9 دی فرصتی مناسب برای آشنا کردن جوانان با فتنه‌ها و شیوه‌های جنگ نرم دشمنان نظام است.

حجت‌الاسلام عباس دانشی، مدیرکل اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی سیستان و بلوچستان در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از سیستان و بلوچستان، گفت: پیامی که از حماسه نهم دی‌، دنیا از انقلاب اسلامی ایران دریافت کرد پایبندی و وفاداری امت به ولایت فقیه و حمایت آنان از آرمان‌های انقلاب اسلامی بود.

وی اظهار کرد: سالروز حماسه 9 دی فرصتی مناسب برای آشنا کردن جوانان با فتنه‌ها و شیوه‌های جنگ نرم دشمنان نظام است.

مدیرکل اداره ارشاد سیستان و بلوچستان افزود: در این روز مردم ولایتمدار ایران که دستاوردهای انقلاب اسلامی را مورد کینه‌ورزی و دشمنی استکبار جهانی دیدند با حضور گسترده و حماسی خود نقشه‌های دشمنان را خنثی و باعث استحکام بنیان‌های نظام اسلامی شدند.

دانشی عنوان کرد: با توجه به بیانات مقام معظم رهبری، گناه بزرگ فتنه‌گران در سال 88 این بود که اگر خوشبینانه نگاه کنیم و بگوییم اینها یک خدشه‌اى در ذهنشان بود، این خدشه را به‌صورت ایجاد چالش براى نظام اسلامى مطرح کردند. این گناه بزرگ، قابل اغماض هم نیست؛ آثار آن هم همچنان در جامعه‌ ما موجود است.

وی همچنین بیان کرد: متأسفانه در جریان مسائل انتخابات سال 88 تنها موضوع انتخابات و آرای مردم در انتخابات ریاست جمهوری مورد هجمه واقع نشد بلکه فتنه‌گران و افراد کم‌بصیرت، زمینه‌هایی برای حمله به بنیان‌های نظام اسلامی را فراهم کردند.

مدیر‌کل اداره ارشاد سیستان و بلوچستان در پایان افزود: روز نهم دی‌ماه پایانی بود بر تمامی طرح‌ها و نقشه‌های دشمنان انقلاب اسلامی که جهت بر اندازی نظام جمهوری اسلامی تدارک دیده بودند.

captcha