کد خبر: 1350404
تاریخ انتشار : ۱۴ دی ۱۳۹۲ - ۱۳:۴۰

«محفل حکمت» در آستان حضرت عبدالعظیم(ع) برگزار می‌شود

گروه اجتماعی: با هدف معرفت‌افزایی نسبت به مقام حضرت عبدالعظیم‌(ع) و روایاتی که توسط وی از ائمه معصومین (ع) نقل شده است، سلسله‌نشست‌های «محفل حکمت» در آستان حضرت عبدالعظیم برگزار می‌شود.


به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) به نقل از روابط عمومی آستان مقدس حضرت عبدالعظیم الحسنی(ع) سلسله نشست‌های «محفل حکمت» با هدف معرفت‌افزایی نسبت به مقام و منزلت حضرت عبدالعظیم‌(ع)، و روایات شریفی که توسط این محدث عالیقدر از ائمه معصومین علیهم السلام نقل شده است، در آستان مقدس حضرت عبدالعظیم الحسنی علیه‌السلام برگزار می‌شود.



این سلسه نشست‌ها به صورت هفتگی، دوشنبه‌ها از ساعت 15:30 در سالن اندیشه جوان واقع در صحن مصلای آستان مقدس حضرت عبدالعظیم (ع) آغاز و در آن کتاب «حکمت نامه حضرت عبدالعظیم علیه السلام» توسط حجت الاسلام والمسلمین سید مصطفی عبدالله تدریس می‌شود.



«محفل حکمت» همزمان با آغاز ماه ربیع‌‌الاول و در آستانه فرارسیدن ایام بزرگداشت ولادت این امامزاده و محدث عالیقدر از دوشنبه 16 دی ماه آغاز خواهد شد.



یادآوری می‌شود، کتاب ارزشمند حکمت‌نامه حضرت عبدالعظیم علیه‌السلام، ﺷﺎﻣﻞ فصل‌های ﺷﻨﺎﺧﺖ ﻧﺎﻣﻪ حضرت ﻋﺒﺪاﻟﻌﻈﯿﻢ الحسنی علیه السلام و ﯾﮑﺼﺪ ﺣﮑﻤﺖ از ﺳﺨﻨﺎن ﺣﮑﯿﻤﺎﻧﻪ‌ای اﺳﺖ ﮐﻪ ﺑﯽ‌واﺳﻄﻪ ﯾﺎ ﺑﺎ واﺳﻄﻪ ﺗﻮﺳﻂ اﯾﺸﺎن از اهل ﺑﯿﺖ(ع) رواﯾﺖ ﺷﺪه اﺳﺖ.



«حکمت‌های اعتقادی»، «حکمت‌های عبادی»، «حکمت‌های فردی»، «حکمت‌های اجتماعی» و نیز «حکمت‌های اخلاقی» از جمله موضوعات محوری است که در این نشست ها به آن پرداخته خواهد شد.



لازم به ذکر است: حضور در این سلسه نشست‌ها برای عموم علاقمندان آزاد است.

captcha