کد خبر: 1350712
تاریخ انتشار : ۱۵ دی ۱۳۹۲ - ۱۰:۰۷
ترابی:

بهره‌گیری مناسب از سنت حسنه وقف در حل مشکلات جامعه تأثیر گذار است

گروه اجتماعی: امام جمعه دامغان بر بهره‌گیری مناسب از سنت حسنه وقف تأکید کرد و گفت: وقف موجب گره‏‌گشایی و حل بسیاری از مشکلات جامعه می‌شود که اگر هدف وقف درست انتخاب شود، می‌تواند به بنیه اقتصادی کشور کمک کند.


به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از سمنان، به نقل از روابط عمومی اداره کل  اوقاف و امور خیریه استان، حجت‌‏الاسلام و المسلمین سیدمحمود ترابی، امام جمعه دامغان 14 دی با اشاره به اینکه هدف وقف باید درست انتخاب شود تا همه در این مسیر با شناخت گام بگذارند گفت:  دست‏‌اندرکاران، متولیان و مستأجران موقوفات همگی باید احکام وقف را بدانند و رعایت کنند؛ یقینا ملک موقوفه ملک با برکتی است مشروط بر اینکه شرایط آن به درستی رعایت شود.



وی ضمن گرامیداشت فرارسیدن هفته وقف، بهره‌گیری مناسب از این سنت حسنه را موجب گره‏‌گشایی بسیاری از مشکلات جامعه دانست و افزود: اگر هدف وقف درست انتخاب شود، می‌تواند به بنیه اقتصادی کشور کمک کند.



امام جمعه دامغان با بیان اینکه باید از سوء تبلیغ در باب سنت الهی وقف پرهیز شود، متذکر شد: باید مسیر موقوفات را عوض کنیم و با توجه به نیاز فعلی جامعه از این توان بزرگ دینی و اقتصادی در موضوعاتی همچون ساخت کتابخانه‌ها، دانشگاه‌ها، حوزه‌های علمیه، بیمارستان‌ها و تأمین نیاز درمانی بیماران استفاده کنیم.



ترابی با اشاره به وجود 16 هزار هکتار زمین کشاورزی از موقوفات آستان قدس رضوی در استان سمنان، آن را از برکات امام رضا(ع) و نشانه ارادت بی‏‌حد و حصر مردم این دیار به هشتمین امام شیعیان برشمرد.



وی خاطرنشان کرد: سنت صدقه جاریه وقف بعد از انقلاب اسلامی در کشورمان احیاء شد و امروز باید به‌ویژه در استان سمنان از این ظرفیت بزرگ برای رفع مشکلات اقشار آسیب‌‏پذیر و محرومیت‌‏زدایی بهره‌‏برداری شود.

captcha