به گزارش خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا)، حجتالاسلام والمسلمین سیدحسین کوششی، مدیرعامل اتحادیه موسسات قرآنی ـ مردمی کشور در نشست کمیته قرآن ستاد دهه فجر انقلاب اسلامی که پیش از ظهر امروز، 15 دیماه در سازمان دارالقرآنالکریم برگزار شد؛ درباره نمایشگاه دستاوردهای قرآنی موسسات قرآنی گفت: نخسستین نمایشگاه دستاوردهای قرآنی سال گذشته برگزار شد و دومین دوره این نمایشگاه نیز همزمان با دهه فجر انقلاب اسلامی در تهران برگزار میشود.
مدیرعامل اتحادیه موسسات قرآنی ـ مردمی کشور با اشاره به نمایشگاه بینالمللی قرآن کریم که هر ساله در تهران برگزار میشود، عنوان کرد: این نمایشگاه به لحاظ موضوعات فراوانی که دنبال میکند، امکان اینکه همه نهادهای قرآنی ـ مردمی را در خود داشته باشد، ندارد و به همین دلیل نمایشگاه دستاوردهای موسسات قرآنی را از پیشبینی کردهایم.
وی ادامه داد: موسسات قرآنی ـ مردمی کشور که در کف جامعه، کار قرآنی میکنند؛ انتظار داشتند که حضور جدیتری در عرصه نمایشگاهی به منظور ارائه دستاوردهای قرآنی خود داشته باشند و سال گذشته به منظور ارائه توانمندیهای موسسات در همه حوزههای قرآنی، این نمایشگاه به صورت آزمایشی برگزار شد و امسال برای دومین بار در سطح بسیار وسیعتر و در متراژ دو هزار متر در مجتمع فرهنگی 13 آبان برگزار میشود.
حجتالاسلام کوششی عنوان کرد: نمایشگاه دستاوردهای قرآنی موسسات قرآنی در واقع یک هماندیشی عملی بین موسسات قرآنی است تا یک الگوبرداری از هم داشته باشند و در راستای همافزایی به هم کمک کنند، البته این اتفاق سال گذشته رخ داد و پس از برپایی نمایشگاه، روابط و تعامل موسسات قرآنی یک روابط ویژهای شد.
وی با یادآوری اینکه این نمایشگاه به همکاری بسیج دانشجویی از پنجم تا 20 بهمنماه در مجتمع فرهنگی 13 آبان برگزار خواهد شد، عنوان کرد: در این نمایشگاه که در یک فضای دو هزار متری برپا خواهد شد، بین 150 تا 200 غرفه پیشبینی کردهایم و علیرغم تقاضاهای زیادی که از سوی موسسات قرآنی وجود دارد و با توجه به اینکه شاهد حضور نهادهای استانی هم هستیم، موسسات قرآنی را برای حضور در این نمایشگاه با حساسیت انتخاب میکنیم تا تعداد حاضران بیش از ظرفیت پیشبینی شده نشود.
مدیرعامل اتحادیه موسسات قرآنی ـ مردمی کشور با بیان اینکه این نمایشگاه در چندین بخش مختلف پیشبینی شده است، اظهار کرد: بخش ویژه کودکان، بخش مشاورههای قرآنی، بخش تلاوتهای زنده اساتید قرآنی و قاریان ممتاز و بینالمللی قرآن و بخش ویژه رسانهها و نشریات قرآنی در این نمایشگاه پیشبینی شده که در بخش رسانهها و نشریات قرآنی، علاوه بر رسانههای تصویری و صوتی قرآن، خبرگزاری تخصصی قرآن و روزنامههای قرآنی نیز حضور خواهند داشت.
وی در ادامه یادآور شد: همچنین بخشی از نمایشگاه دستاوردهای قرآنی نیز در اختیار استانها قرار میگیرد و در این بخش موسسات فعال قرآنی، نهادها و سازمانهای فعال در امور قرآنی حضور خواهند داشت، همچنین در این بخش جلسات پرسش و پاسخ و دیدار با شخصیتهای قرآنی و اساتید و پیشکسوتان قرآنی نیز برگزار میشود.
حجتالاسلام کوششی با بیان اینکه همکاری و مشارکت همه نهادها و سازمانها در این حرکت قرآنی جایگاه خاصی دارد، اظهار کرد: یکی از مسائلی که در جامعه قرآنی وجود دارد، پراکندگی کارهای قرآنی است و مشارکت در این نمایشگاه قرآنی موجب میشود این پراکندگیها تا حدودی از بین برود و اتحاد و یکپارچگی در جامعه قرآنی و نهادهای قرآنی ایجاد شود.
وی در ادامه با یادآوری اینکه در کنار نمایشگاه دستاوردهای قرآنی، جشنواره محصولات قرآنی موسسات قرآنی نیز برگزار میشود، ادامه داد: فراخوان جشنواره محصولاتی قرآنی به تازگی از سوی سازمان دارالقرآنالکریم اعلام شده و هماکنون در حال جمعآوری آثار و محصولات قرآنی موسسات قرآنی سراسر کشور هستیم.
مدیرعامل اتحادیه موسسات قرآنی ـ مردمی کشور ادامه داد: از طریق جشنواره محصولات قرآنی، محصولاتی که از سوی موسسات قرآنی کشور طی یک سال گذشته تولید شدهاند را به تصویر میکشیم؛ این محصولات، محصولاتی است که جنبه ملی شدن دارند و باید در سطح ملی عرضه شوند.
وی با بیان اینکه خیلی از موسسات قرآنی با امکانات کمی که دارند، کارهای خوبی انجام میدهند؛ افزود: برخی از محصولات قرآنی که در استانها تولید میشود، اگر در تهران تولید شود؛ نیازمند صرف هزینه بیشتری است، اما در استانها با شرایط بهتر و آسانتری تولید میشوند و باید تلاش کنیم که موسسات قرآنی برای هر ذائقه و گروه سنی به تولید محصول بپردازند.