کد خبر: 1351329
تاریخ انتشار : ۱۶ دی ۱۳۹۲ - ۱۱:۱۶

برگزاری نخستین جلسه ترجمه و مفاهیم قرآن در تهران

گروه مؤسسات قرآنی مردم‌نهاد: نخستین جلسه ترجمه و مفاهیم قرآن کریم امروز، 16 دی‌ماه ساعت 9 صبح در مؤسسه زبان‌آموزی قرآن بشارت شهر تهران برگزار شد.


سیمین محرابی، مسئول روابط عمومی مؤسسه زبان‌آموزی قرآن بشارت در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، با بیان این خبر عنوان کرد: نخستین جلسه ترجمه و مفاهیم قرآن کریم از امروز، 16 دی‌ماه ساعت 9 صبح در مؤسسه بشارت برگزار شده است و به‌مدت 3 ماه ادامه دارد.



وی در ادامه بیان کرد: این دور از رشته قرآنی ویژه بانوان برگزار شده است که مباحث مربوط به مفاهیم قرآن را با استفاده از کتاب «واژگان قرآنی باق» نوشته محمدحسن رزاق آموزش می‌بینند.



محرابی افزود: در دوره ترجمه و مفاهیم قرآن 20 نفر حضور دارند که طی 12 جلسه 2 ساعته آموزش می‌بینند؛ تدریس این رشته تخصصی توسط طاهره یگانه، از اساتید قرآن صورت می‌گیرد.



مسئول روابط عمومی مؤسسه بشارت در پایان یادآور شد: پس از برگزاری آزمون پایانی به نفرات ممتاز گواهینامه قبولی از سوی مؤسسه بشارت اعطاء می‌شود.

captcha