کد خبر: 1351827
تاریخ انتشار : ۱۷ دی ۱۳۹۲ - ۱۲:۰۸
اردیبهشت سال آینده؛

جشنواره قرآنی «آلاء» در زارچ برگزار می‌شود

گروه فعالیت‌های قرآنی: دبیر جشنواره قرآنی «آلاء» از برگزاری این جشنواره برای اولین بار در زارچ برای کارکنان ادارات شهرستان در اردیبهشت ‌سال آینده خبر داد.

محمد کمالی، رئیس اداره آموزش و پرورش زارچ و دبیر جشنواره قرآنی «الاء» در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از یزد، از برگزاری این جشنواره برای اولین بار در زارچ برای کارکنان ادارات منطقه زارچ خبر داد.

وی افزود: در راستای تلاش در جهت توسعه و ترویج فرهنگ غنی قرآن و بنابر بیانات مؤکد مقام معظم رهبری مبنی بر گسترش این فرهنگ بین آحاد مسلمین ‌و زمینه‌سازی برای انس و الفت با قرآن کریم ‌بین کارکنان ادارات منطقه زارچ برگزار می‌شود.
این مسئول هدف از برگزاری این جشنواره را اعتلای اخلاق، ایمان و بصیرت دینی کارکنان ادارات و زمینه‌سازی برای انس و آشنایی بیشتر کارکنان با قرآن کریم و مفاهیم والای آن بیان کرد.
کمالی خاطر‌نشان کرد: کلیه کارکنان کارکنان شاغل و بازنشسته ادارات منطقه زارچ می‌توانند در این جشنواره شرکت کنند.
وی به محور‌های برگزاری جشنواره قرآنی آلاء اشاره کرد و گفت: این جشنواره قرآنی ‌در رشته‌های شفاهی‌، کتبی و پژوهشی برگزار می‌شود.
وی در ادامه فراخوان جشنواره قرآنی آلاء‌ در منطقه خبر داد و تصریح کرد: رشته شفاهی شامل قرائت، ترتیل و حفظ 3 جزء اول قرآن کریم، رشته کتبی شامل ترجمه و مفاهیم سوره مبارک محمد‌(ص) تفسیر استاد قرائتی و رشته پژوهشی با موضوع «تعلیم و تربیت از منظر قرآن کریم» برگزار می‌شود.
وی گفت: علاقه‌مندان شرکت در رشته کتبی می‌توانند فایل pdf شده سوره مبارک محمد(ص) تفسیر استاد قرائتی را از سایت اداره آموزش و پرورش زارچ دریافت کنند.
دبیر جشنواره قرآنی آلاء در پایان گفت: علاقه‌مندان می‌توانند جهت اطلاعات بیشتر به سایت اداره آموزش و پرورش زارچ به نشانی 4427.yazd.medu.ir مراجعه نمایند.
وی آخرین مهلت ثبت نام در جشنواره 15 اسفند ‌اعلام کرد و افزود: این جشنواره هفته اول اردیبهشت ‌93 در هفته معلم سال آینده برگزار می‌شود.

captcha