کد خبر: 1351994
تاریخ انتشار : ۱۷ دی ۱۳۹۲ - ۱۴:۳۹

گلایه استاندار قزوین از عدم ساماندهی مناسب آستان امامزاده‌ حسین(ع)

گروه اجتماعی: استاندار قزوین از کافی نبودن اقدامات مثبت برای ساماندهی آستان مقدس امامزاده حسین(ع) گلایه کرد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از قزوین، مرتضی روزبه، استاندار قزوین روز گذشته، ۱۶ دی در جلسه ساماندهی آستان مقدس امامزاده حسین(ع) اظهار کرد: وجود با برکت امامزاده حسین(ع) در شهر قزوین موجب شده یکی از مراکز مهم فرهنگی و معنوی در استان شکل گیرد.

وی با اشاره به ویژگی‌های منحصر به فرد این آستان مقدس افزود: از ویژگی‌های منحصر به فرد این آستان مقدس وجود گلزار شهدا و پدران و مادران شهید در این امامزاده است.

استاندار قزوین تصریح کرد: همچنین وجود مشاهیر و علمای بزرگ در این امامزاده بخش دیگری از این ویژگی برجسته است که علاوه بر این بخشی از تاریخ و فرهنگ قزوین را نیز شامل می‌‌شود.

روزبه با تأکید بر اینکه در ساماندهی آستان مقدس امامزاده حسین(ع) باید مصمم بوده و با اراده کار را پیگیری کنیم، بیان کرد: تاکنون هیچ اقدام مثبتی در این زمینه صورت نگرفته اما باید یک اراده جمعی در این خصوص در استان وجود داشته باشد. باید ساماندهی آستان مقدس امامزاده حسین(ع) ‌را فاز به فاز و بر اساس زمان‌بندی پیش‌بینی شده پیگیری کنیم.

استاندار قزوین بر بازنگری مجدد طرح ساماندهی آستان مقدس امام‌زاده حسین(ع) تأکید کرد و افزود: این طرح ظرف دو هفته آینده بازنگری و در جلسه بعد مطرح شود.

روزبه در پایان برگزاری جلسه با مدیران ارشد اوقاف و امور خیریه و همچنین استفاده از ظرفیت سرمایه‌گذاران و خیران در ساماندهی این آستان مقدس تأکید کرد.

 

captcha