کد خبر: 1352046
تاریخ انتشار : ۱۷ دی ۱۳۹۲ - ۱۵:۳۹
به مناسبت سالروز توطئه کشف حجاب؛

برپایی یک هزار نمایشگاه «عفاف و حجاب» در اصفهان

خبرنگاران افتخاری/ احسان احمدی نائینی: دبیر شورای عفاف و حجاب اداره‌کل تبلیغات اسلامی استان اصفهان از برپایی یک هزار مجموعه نمایشگاهی عفاف و حجاب خبر داد.


به گزارش خبرنگار افتخاری خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) به نقل از روابط عمومی اداره‌کل تبلیغات اسلامی استان اصفهان، حجت‌الاسلام حسن بابایی، دبیر شورای عفاف و حجاب اداره‌کل تبلیغات اسلامی استان اصفهان گفت: به مناسبت فرارسیدن ۱۷ دی‌ماه، سالروز کشف حجاب توسط رضاخان و در راستای فرهنگ‌سازی عفاف و حجاب در جامعه، نمایشگاه عفاف و حجاب در مساجد و مدارس استان اصفهان برپا می‌شود.



وی افزود: در همین راستا  تعداد یک هزار مجموعه نمایشگاهی در مورد ترویج فرهنگ عفاف و حجاب و پاسخ به شبهات موجود در این زمینه در اختیار ادارات تبلیغات اسلامی و کانون‌های فرهنگی مساجد شهرستان‌ها قرار گرفته است.



بابایی اظهار کرد: این مجموعه نمایشگاهی درهزار مسجد و مدرسه شاخص استان اصفهان برپا می‌شود.

captcha