کد خبر: 1352897
تاریخ انتشار : ۲۰ دی ۱۳۹۲ - ۱۵:۰۶
طی سال‌ جاری انجام گرفت؛

اخذ 60 سند مالکیت موقوفات در اوقاف خرم‌آباد

گروه اجتماعی: رئیس اوقاف خرم‌آباد با اشاره به مختومه شدن 10 پرونده قضایی از طریق صلح و سازش در اداره اوقاف و امور خیریه خرم‌آباد گفت: در حوزه ثبتی سال‌جاری 60 سند مالکیت موقوفات با تلاش‌های بی‌وقفه اخذ شده است.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از لرستان، حجت‌الاسلام مجید پادروند، رئیس اداره اوقاف و امور خیریه شهرستان خرم‌آباد، گفت: امسال 150 سند جهت اطلاعات پایه‌ای موقوفات شهرستان خرم‌آباد اخذ شده یا در دست اقدام است که تا پایان امسال صادر می‌شوند.

وی با برشمردن اقدامات در حوزه موقوفات، افزود: تمامی موقوفات اسنادشان در سامانه pdf شده است.

حجت‌الاسلام پادروند با بیان اینکه امسال حدود 20 وقف جدید در خرم‌آباد انجام شده است، تعداد موقوفات این شهرستان را در سال‌ جاری بی‌سابقه خواند و اظهار کرد: از جمله این موقوفات نانوایی، یک باب ساختمان دوطبقه و بخشی از کارخانه موزاییک‌سازی بوده است.

وی ادامه داد: همچنین در راستای به‌روزرسانی اجارات که سال‌ها بود افرادی که در دستشان بوده اقدام به اخذ اجاره نکرده بودند و یا به‌صورت معوقه مانده بود که پرداخت اجاره نکرده بودند، امسال بخش اعظمی از آن بروزرسانی شده است.

رئیس اداره اوقاف و امور خیریه خرم آباد اظهار کرد: در بخش بقاع، ساخت ضریح امامزاده محمد ازنا بوده که در هفته وقف پرده‌برداری شد.

وی تلاش برای تکریم ارباب رجوع را از مهمترین ارکان در این نهاد خواند و گفت: این نهاد در پاسخ به استعلامات هیچ گونه وجهی دریافت نکرده و با هدف تعامل، دعاوی مطروحه را پیگیری می‌کند.

حجت‌الاسلام پادروند با اشاره به اینکه در سال‌ جاری بیش از 10 پرونده قضایی از طریق صلح و سازش در اداره اوقاف و امور خیریه خرم‌آباد مختومه شده است، تصریح کرد: در حوزه ثبتی سال‌ جاری 60 سند مالکیت موقوفات با تلاش‌های بی‌وقفه اخذ شده است.

وی افزود: در قسمت اخذ آرا به نفع موقوفات و بقاع بیش از 15 مورد از پرونده‌های قضایی به نفع موقوفات و بقاع رای صادر شده که یکی از آنها رای 270 میلیون تومانی است که با احتساب تأخیر و تعدی آن غریب به 600 میلیون تومان احتساب می‌شود.

captcha