کد خبر: 1353308
تاریخ انتشار : ۲۱ دی ۱۳۹۲ - ۱۳:۳۸

اعتراف تروریست‌های سوری به دریافت کمک مالی از عربستان

گروه بین‌الملل: یکی از اعضای دستگیرشده‌ گروه تروریستی «داعش» به دریافت کمک‌های مالی متعدد از عربستان سعودی اعتراف کرد.


به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی «french.ruvr»، یکی از اعضای دستگیرشده‌ گروه تروریستی «دولت اسلامی عراق و بلاد شام»(داعش) در بغداد، در اعترافات خود از دریافت 150 میلیون دلار کمک مالی از عربستان سعودی پرده برداشت.



به گفته این عضو گروه تروریستی داعش، عربستان سعودی برای ایجاد تنش در عراق به‌ویژه انجام فعالیت‌های تروریستی در استان الانبار، این کمک مالی را به گروه دولت اسلامی عراق و بلاد شام اعطا کرده است.



گروه داعش که وابسته به القاعده است، نه تنها در عراق و استان الانبار بلکه در سوریه نیز فعالیت دارد و با حمایت مستقیم عربستان سعودی درصدد ایجاد تفرقه بین اهل تسنن و شیعیان است.



این گروه با استفاده از کمک‌های مالی و نظامی عربستان سعودی به سلاح‌های سنگین نظامی مجهز شده است و در شهرهای مختلف عراق و سوریه به انجام فعالیت‌های تروریستی و کشتار شهروندان می‌پردازد.

captcha