کد خبر: 1353512
تاریخ انتشار : ۲۱ دی ۱۳۹۲ - ۲۰:۳۷

همایش ملی بی‌بی حکیمه(س) در گچساران برگزار می‌شود

خبرنگاران افتخاری/ حجت رحیم‌زاده: مدیرعامل بنیاد فرهنگی - هنری امام رضا(ع) از برگزاری همایش ملی بی بی حکیمه(س) خواهر امام هشتم(ع) همزمان با دوازدهمین جشنواره بین المللی امام رضا(ع) در دهه کرامت سال آینده خبر داد.


به گزارش خبرنگار افتخاری خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، سیدجواد جعفری، مدیرعامل بنیاد فرهنگی - هنری امام رضا(ع) در نشست هماهنگی برگزاری کنگره ملی بی‌بی حکیمه (س) گچساران که با حضور معاون فرهنگی - اجتماعی سازمان اوقاف و امور خیریه و جمعی از مسئولان کهگیلویه و بویراحمد و گچساران در جوار حرم مطهر این امامزاده متبرکه برگزار شد، افزود: این همایش در گچساران برگزار خواهد شد.

وی بیان کرد: این کنگره به نوعی بزرگداشت مسیر هجرت تاریخی امام رضا(ع) است چرا که این مسیر از نقاطی بوده که در مقایسه با سایر نقاط جغرافیایی هجرت کمتر مورد توجه قرار گرفته است.

وی اظهار کرد: ماندگار شدن اسلام مرهون سه هجرت در تاریخ بوده که هر یک از این هجرت‌ها نقش مهم و مؤثری در بقای اسلام داشته است.

مدیرعامل بنیاد فرهنگی و هنری امام رضا(ع) گفت: نخستین هجرت مهم تاریخ اسلام، هجرت حضرت محمد(ص) از مکه به مدینه بوده که اگر نبود، اساس اسلام برچیده می‌شد.

جعفری، دومین هجرت مهم تاریخ اسلام را هجرت امام حسین(ع) از مدینه به مکه و از مکه به کربلا عنوان و بیان کرد: اگر این هجرت انجام نمی‌گرفت، اسلام بقایی نداشت.

وی اظهار کرد: هجرت امام رضا(ع) از مدینه به ایران سومین هجرت مهم تاریخ اسلام بود که به دنبال هجرت آن حضرت، امامزادگان زیادی به ایران سفر کرده و سبب ترویج و تقویت دین اسلام در ایران شدند.

مدیرعامل بنیاد فرهنگی ـ هنری امام رضا(ع)، گفت: به دنبال هجرت امام رضا(ع)، هجرت امامزادگان به ایران آغاز شد و حضور فاطمه معصومه(س)، احمد بن موسی(ع) و بی بی حکیمه(س) از جمله این امامزادگان بوده که وجود مقدس این امامزادگان موجب تحولاتی در سراسر کشور شده است.

جعفری بیان کرد: امروزه تحولی که این هجرت‌ها در پیشرفت ایران اسلامی داشته به نحو محسوسی قابل درک است و همه ما مرهون این هجرت‌ها هستیم.

وی گفت: این تحولات نه تنها در داخل ایران بلکه در میان کشورهای اسلامی نیز مشهود بوده و بیداریهای اسلامی کشورهای خاورمیانه نیز از همین تحولات نشات گرفته است.

وی استان کهگیلویه و بویراحمد را یکی از مهم‌ترین استان‌های مسیر هجرت امامزادگان عنوان کرد و افزود: برگزاری همایش ملی بی‌بی حکیمه(س) در شناسانیدن هر چه بیشتر و بهتر این مسیر اثرگذار است.

مدیرعامل بنیاد فرهنگی و هنری امام رضا(ع) گفت: برگزاری کنگره ملی بی بی حکیمه(ع) باید از بخش‌های مختلف مورد توجه قرار گیرد، زیرا این کنگره به نوعی بزرگداشت مسیر هجرت است زیرا این مسیر از نقاطی بوده که در مقایسه با سایر نقاط جغرافیایی هجرت، کمتر مورد توجه قرار گرفته است.

وی الهام‌گیری از فرمایشات مقام معظم رهبری مبنی‌بر محوریت قرار دادن بقاع متبرکه و امامزادگان را اصل مهم در برگزاری این کنگره عنوان و بیان کرد: امامزادگان قطب‌های فرهنگی جامعه هستند که باید در برگزاری برنامه‌های مختلف محور قرار گیرند.

وی با اشاره به پنجم ذی‌القعده؛ روز تکریم امامزادگان بیان کرد: نباید از این روز به سادگی گذشت و لازم است برنامه‌های ویژه‌ای در بقاع متبرکه سراسر کشور به این مناسبت برگزار شود.

جعفری گفت: برای برگزاری مطلوب همایش ملی بی‌بی حکیمه(س) باید شاخص‌های کمی و کیفی در حوزه‌های مختلف فرهنگی، اجتماعی و گردشگری مورد توجه قرار گیرد.

وی نقش رسانه‌ها و مردم را در هر چه بهتر برگزاری این همایش مهم و مؤثر دانست و جلب مشارکت همه نهادهای فرهنگی و اجتماعی و مردمی در این بخش خواستار شد.

مدیرعامل بنیاد فرهنگی- هنری امام رضا(ع) تأکید کرد: باید به همایش ملی بی‌بی حکیمه(س) نگاه فرا استانی داشت و در کل کشور به آن پرداخته شود.

captcha