کد خبر: 1356656
تاریخ انتشار : ۲۲ دی ۱۳۹۲ - ۱۰:۰۱
یدالله مشهور تأکید کرد:

اعمال دوره‌های مدیریتی ویژه مدیران مؤسسات جهت آشنایی با نهج‌البلاغه

گروه مؤسسات قرآنی مردم‌نهاد: عضو کمیته اجرایی اتحادیه مؤسسات قرآنی کشور با تأکید بر لزوم تسریع در دوره‌های مدیریتی ویژه مدیران گفت: باید زمینه‌ای جهت ساماندهی نیروهای متخصص نهج‌البلاغه فراهم شود که این مهم همراه با برگزاری دوره‌های مدیریتی اجرایی خواهد شد.


یدالله مشهور، بازرس اتحادیه مؤسسات قرآنی ـ مردمی کشور در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، با تأکید بر لزوم پرداختن مؤسسات قرآنی به مباحث دینی ـ عقیدتی مطرح کرد: هما‌ن‌طور که از عنوان مؤسسات قرآنی مشخص است، این دست از مراکز با رویکرد قرآنی فعالیت می‌کنند که لازم است تا علاوه بر آن به موضوعات دینی ـ عقیدتی بپردازند.



قرآن و اهل بیت(ع)؛ دو میراث ماندگار دستاورد در میان مسلمانان



وی در رابطه کتاب قرآن و اهل بیت(ع) پیامبر اکرم(ص) گفت: قرآن کریم و اهل بیت(ع) پیامبر(ص) به‌عنوان دو میراث ماندگار و بزرگترین دستاورد در میان مسلمانان است؛ این مهم باید توسط مؤسسات قرآنی ـ مردمی به‌ویژه جهت آشنایی نسل جوان به‌صورت جدی پی‌گیری شود.



مدیر هماهنگی، نظارت و ارزشیابی مؤسسه ترویج فرهنگ قرآنی با بیان اینکه قرآن نخستین منبع و مرجع علمى مسلمانان است، بیان کرد: نهج‌البلاغه، قرآن ثانی است که باید همراه با علم روز توسط مؤسسات قرآنی ـ مردمی که بازوان اجرایی فعالیت‌های قرآنی کشور محسوب می‌شوند، توسعه یابد.



لزوم شناسایی محدودیت‌ها، موانع رشد کمی و کیفی مؤسسات



مشهور با تأکید بر لزوم ترویج و گسترش نهج‌البلاغه توسط مؤسسات قرآنی عنوان کرد: لازم است تا شرح وظایف مؤسسات قرآنی را بررسی و همچنین محدودیت‌ها، موانع رشد و توسعه کمی و کیفی مؤسسات را نسبت به اجرای طرح نهج‌البلاغه شناسایی کنیم.



عضو کمیته اجرایی اتحادیه مؤسسات قرآنی کشور در رابطه با نقش مدیران اتحادیه و مسئولان قرآنی کشور در حیطه اجرای نهج‌البلاغه گفت: کم‌کاری مطلق در زمینه اجرای نهج‌البلاغه توسط مسئولان قرآنی کشور صورت نگرفته است، اما باید یادآور شد که هم‌اکنون اغلب مؤسسات قرآنی ـ مردمی در زمینه نهج‌البلاغه پرداخته‌اند.



ایجاد زمینه ساماندهی نیروهای انسانی جهت آموزش نهج‌البلاغه در مؤسسات



وی با تأکید بر ایجاد زمینه ساماندهی نیروهای متخصص آموزش نهج‌البلاغه عنوان کرد: باید زمینه‌ای جهت جذب و ساماندهی نیروهای متخصص در امر آموزش نهج‌البلاغه فراهم شود تا براین اساس آموزش‌های بنیادین و کابردی در دستور مؤسسات قرآنی قرار گیرد.



بازرس اتحادیه مؤسسات قرآنی کشور در رابطه با چگونگی ارزیابی و نظارت بر فعالیت‏ مؤسسات قرآنی جهت آموزش نهج‌البلاغه مطرح کرد: اتحادیه مؤسسات قرآنی و تشکل‌های قرآن و عترت وظیفه تعیین خط و مش اهم برنامه‌های مؤسسات را به‌عهده دارند؛ ناگفته نماند متولیان قرآنی کشور تنها به هدایت و حمایت مؤسسات قرآنی می‌پردازند.



ضرورت برگزاری دوره‌های مدیریتی ویژه مدیران مؤسسات جهت آشنایی با نهج‌البلاغه



مشهور به لزوم برگزاری دوره‌های آموزش مدیریتی ویژه مدیران مؤسسات قرآنی از سوی متولیان قرآنی کشور اشاره کرد و افزود: لازم است تا دوره‌های مدیریتی برای مدیران مؤسسات جهت ارائه مباحث دینی، عقیدتی و قرآنی برگزار شود؛ این دوره‌ها منجر به آشنایی مدیران با طرح‌های آموزش نهج‌البلاغه، صحیفه سجادیه و در نهایت خطبه فدکیه می‌شود.



عضو کمیته اجرایی اتحادیه مؤسسات قرآنی کشور در رابطه با تشکیل ستاد نهج‌البلاغه اظهار کرد: هم‌اکنون بنیاد نهج‌البلاغه در کشور مشغول به فعالیت هستند که بهتر است تا این مهم توسط مؤسسات قرآنی در قالب دوره‌های آموزشی فرهنگ‌سازی شود سپس زمینه‌ای جهت ایجاد ستادی مجزا فراهم شود.



اجرای برنامه‌های راهبردی؛ وظیفه اصلی ستاد نهج‌البلاغه



وی در رابطه با وظایف ستاد نهج‌البلاغه در کشور گفت: این ستاد می‌توان برنامه‌های راهبردی در زمینه آموزش نهج‌البلاغه را در سطح کشور ترویج دهد که یکی از مراکز وابسته به این عملیات آموزشی می‌تواند، مؤسسات قرآنی ـ مردمی انتخاب شود؛ همچنین می‌تواند گواهینامه‌هایی را ویژه حافظان نهج‌البلاغه صادر کند.



بازرس اتحادیه مؤسسات قرآنی کشور به برگزاری دوره‌های تربیت مربی نهج‌الابلاغه برای پرورش مربیان متخصص در آموزش نهج‌البلاغه در کشور اشاره و تصریح کرد: دوره‌های تربیت مربی نهج‌البلاغه، لازمه توسعه این مهم است که باید به‌صورت کارشناسی شده و با محتوای علمی ـ تخصصی اجرایی شود.



مشهور در پایان خاطرنشان کرد: لازم است تا این مهم از سوی اتحادیه تشکل‌های قرآنی و اتحادیه مؤسسات قرآنی با رویکرد اشاعه فرهنگ نهج‌البلاغه در سطح کشور میان نسل جوان و آینده اجرایی شود.

captcha