کد خبر: 1357817
تاریخ انتشار : ۲۲ دی ۱۳۹۲ - ۱۲:۲۷
حجت‌الاسلام غلامی خبرداد:

برگزاری 185گفتمان دینی در مدارس بروجرد

گروه اندیشه: رئیس اداره تبلیغات اسلامی بروجرد با اشاره به فعالیت‌های فرهنگی اداره تبلیغات اسلامی بروجرد، اظهار کرد: در 9 ماهه نخست سال جاری تعداد 185 گفتمان دینی در مدارس این شهرستان برگزار شده است.

حجت‌الاسلام احمدرضا غلامی، رئیس تبلیغات اسلامی شهرستان بروجرد درگفت‌وگوبا خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از لرستان افزود: موضوعات این گفتمان‌های دینی متناسب با نیازهای‌فرهنگی، ذهنی و فکری مخاطبان بوده و پیرامون مباحث مختلفی ازجمله بصیرت‌دینی و سیاسی، تهاجم‌ فرهنگی و جنگ‌نرم، بیداری‌اسلامی جوانان و ولایت‌پذیری، نقش ولایت‌فقیه در انسجام دینی و اتحاد ‌ملی صورت گرفته است.

وی ادامه داد: ولایت‌مداری و بصیرت، اسلام درخانواده، مهارت‌های زندگی، مناسبت‌های‌ملی، مذهبی، پاسخ به شبهات‌دینی و فکری و فلسفه فرهنگ قیام عاشورا با استفاده از کارشناسان و مبلغان دینی مجرب و مرتبط با موضوعات گفتمان‌ها از دیگر مباحثی بوده که به آنها پرداخته شده است

رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان بروجرد در رابطه با اهداف برگزاری این گفتمان‌ها اذعان کرد: ارتقاء و تقویت آموزه‌های دینی و مبانی‌ فکری و بصیرت‌افزایی دانش آموزان با روش مدل گفتمانی چهره‌به‌چهره از جمله اهداف برگزاری این گفتمان‌ها بوده است.

وی در پایان یادآور شد: برای برگزاری گفتمان‌های دینی در سطح شهرستان بروجرد از 18 استاد مجرب و متخصص استفاده شده است.

captcha