کد خبر: 1358289
تاریخ انتشار : ۲۳ دی ۱۳۹۲ - ۱۱:۱۷

برگزاری دوره‌های آموزشی قرآن در امامزاده سیدجعفر(ع) و حمیده خاتون(س)

خبرنگاران افتخاری/ مجتبی افشار: دوره‌های آموزشی روخوانی، روان‌خوانی و تجوید قرآن کریم به روش کودکانه در محل آستان مقدس امامزاده سیدجعفر(ع) و حمیده خاتون(س) برگزار می‌شود.


به گزارش خبرنگار افتخاری خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، محمدمهدی خواجه محمودآباد، مسئول امور قرآنی آستان مقدس امامزاده سیدجعفر(ع) و حمیده خاتون(س) تهران از برگزاری دوره‌های آموزشی روخوانی، روان‌خوانی و تجوید قرآن کریم به روش کودکانه همراه با بازی، در تمامی این دوره‌ها براساس رفتارهایی که با هم داشتند با آ«‌ها برخورد می‌شود. شعر و نقاشی در این آستان مقدس خبر داد.



مسئول امور قرآنی آستان مقدس امامزاده سیدجعفر(ع) و حمیده خاتون(س) تهران ادامه داد: این کلاس‌های قرآنی ویژه پسران و دختران و در مقطع سنی 5 و 6 سال برگزار می‌شود.



وی با بیان اینکه ثبت نام جهت برگزاری این دوره‌های قرآنی هم‌اکنون آغاز شده و تا پایان بهمن‌ماه سال جاری نیز ادمه خواهد داشت، اظهار کرد: این دوره‌های قرآن از اوائل اسفندماه سال جاری در محل امامزاده آغاز خواهد شد.



خواجه محمودآباد ادامه داد: این دوره‌های قرآنی به مدت سه ماه و جمعاً 36 جلسه برگزار می‌شود و کلاس‌ها نیز در این مدت هر هفته روزهای شنبه، دوشنبه و چهارشنبه تشکیل می‌شود.



مسئول امور قرآنی آستان مقدس امامزاده سیدجعفر(ع) و حمیده خاتون(س) تهران ادامه داد: علاقه‌مندان جهت کسب اطلاعات بیشتر در این زمینه می‌توانند به دارالقرآن آستان مقدس واقع در منطقه باغ فیض تهران مراجعه کنند و یا با شماره‌های 44451413 و 09389815089 تماس بگیرند.



یادآور می‌شود، علاقه‌مندان همچنین، جهت اطلاع برنامه‌های مختلف آستان مقدس امامزاده سیدجعفر(ع) و حمیده خاتون(س) می‌توانند به پایگاه اطلاع‌رسانی آستان به نشانی ghoraniemamzadeblogfa.com مراجعه کنند.

captcha