کد خبر: 1359000
تاریخ انتشار : ۲۴ دی ۱۳۹۲ - ۱۴:۰۸
مدرس حوزه علمیه سراوان:

اعتصام به ریسمان الهی، رمز حیات است

گروه اندیشه: خداوند به ما فرمان می‌دهد که به ریسمان الهی چنگ بزنیم که این اعتصام به ریسمان الهی رمز حیات است، اگر دستمان به این ریسمان نباشد به هلاکت می‌‌رسیم.


افسانه محمدگلی، مدرّس و مسئول امور فرهنگی حوزه علمیه زینبیه(س) شهرستان سراوان در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از سیستان و بلوچستان، گفت: وجود اختلاف در جامعه و در احزاب و مکاتب مختلف امری طبیعی و منطقی است و چه بسا که موجب پیشرفت هم بشود، اما این اختلاف دیدگاه‌ها نباید منجر به آن شود که گروهی، گروه دیگر را تخریب کنند.



وی اظهار کرد: اختلافات بین شیعه و سنی یک اختلاف کلی نیست و همه اصول مشترک است، بلکه اختلاف بر سر جزئیات است و برای رفع این اختلافات جزئی باید از توهین و پرخاشگری دوری کنیم و کاری نکنیم که با اصل دین مغایرت داشته باشد.



مدرس حوزه علمیه زینبیه(س) سراوان عنوان کرد: اصل دین ما، کتاب ما و رسول ما یکی است و سایر اختلافات جزئی را هم می‌توان با بالا بردن ظرفیت خود رفع کنیم تا با قدرت اتحاد، در برابر تهدیدهای دشمنان ایستادگی کنیم.



محمدگلی عنوان کرد: خداوند در آیه ۱۰۳ سوره آل عمران می‌فرماید: «وَاعْتَصِمُواْ بِحَبْلِ اللّهِ جَمِیعًا وَلاَ تَفَرَّقُواْ»، در ابتدای آیه فرمان به حفظ وحدت و انتخاب محور واحد می‌دهد و در ادامه نیز از تفرقه نهی می‌کند.



وی افزود: خداوند به ما فرمان می‌دهد که به ریسمان الهی چنگ بزنیم که این اعتصام به ریسمان الهی رمز حیات است، اگر دستمان به این ریسمان نباشد به هلاکت می‌افتیم.



مسئول امور فرهنگی حوزه علمیه زینبیه(س) سراوان تصریح کرد: اختلاف‌ در امور دین‌، که‌ موجب‌ انشعابات‌ فکری‌ و گرایش‌های‌ فرقه‌ای‌ می‌شود از نظر اسلام‌ مردود است‌ و کسانی که به هر بهانه‌ای درصدد برانداختن وحدت مسلمانان باشند، از دایره اسلام خارج هستند.



محمدگلی در پایان با تأکید بر حفظ اتحاد در جامعه اسلامی، بیان کرد: مسلمانان با هوشیاری خود در همه عرصه‌ها کاری خواهند کرد که دشمن از حربه تفرقه‌افکنی، راه به جایی نبرند و به‌طور قطع ناکام خواهند ماند.

captcha