کد خبر: 1359627
تاریخ انتشار : ۲۵ دی ۱۳۹۲ - ۱۴:۴۹

جشنواره قرآن کودک و نوجوان در کبودراهنگ برگزار می‌شود

گروه فعالیت‌های قرآنی: کارشناس امور قرآنی اداره تبلیغات اسلامی کبودراهنگ از برگزاری یازدهمین جشنواره قرآن کودک و نوجوان همزمان با سراسر کشور در ایام الله دهه فجر در این شهرستان خبر داد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از همدان، مجتبی آزادی، کارشناس امور قرآنی اداره تبلیغات اسلامی کبودراهنگ در جمع خبرنگاران گفت: جشنواره قرآن کودک و نوجوان همزمان با سراسر کشور در دهه فجر برگزار می‌شود، ‌مهلت ثبت‌ نام در این جشنواره از ۲۵ دی تا ۱۲ بهمن‌ماه است.
وی افزود: هدف از برگزاری این جشنواره ایجاد انس و الفت با قرآن کریم در بین کودکان و نوجوانان، شناسایی و سازماندهی فعالان قرآنی شهرستان و ایجاد انگیزه، نشاط و برقراری ارتباط با قرآن در میان کودکان و نوجوانان است.
آزادی تصریح کرد: در جشنواره قرآن کودک و نوجوان کبودراهنگ بیش از ۱۵۰ نفر قرآن‌آموز کودک و نوجوان در دو بخش خواهران و برادران در مقاطع تحصیلی پیش دبستانی تا دبیرستان شرکت می‌کنند.
کارشناس امور قرآنی اداره تبلیغات اسلامی کبودراهنگ بیان کرد: شرکت کنندگان در رشته‌های حفظ قرآن کریم، قرائت، نقاشی با مضامین قرآنی و تواشیح به رقابت خواهند پرداخت.
آزادی ابراز کرد: محل برگزاری این دوره از جشنواره را در سه شهر کبودراهنگ، شیرین‌سو و گل‌تپه است و علاقمندان می‌توانند برای شرکت در این جشنواره به سازمان تبلیغات مراجعه و یا با شماره‌های ۹ – ۰۸۱۲۵۲۲۴۰۳۸ تماس حاصل نمایند.
کارشناس امور قرآنی اداره تبلیغات اسلامی کبودراهنگ خاطرنشان کرد: در این جشنواره قرآنی که بهمن‌ماه برگزار می‌شود ۵ مؤسسه قرآنی، ۲۱ خانه قرآن روستایی و نیز اداره آموزش و پرورش شهرستان با این اداره همکاری می‌کنند.

captcha