کد خبر: 1360293
تاریخ انتشار : ۲۸ دی ۱۳۹۲ - ۱۱:۲۶
معاون وزیر تعاون خبر داد:

فعالیت 90 هزار تعاونی در کل کشور

گروه اقتصاد: حسینی‌نیا با اشاره به ثبت 196 هزار تعاونی در کشور، گفت: از این تعداد، 90 هزار فعال و حدود 25 هزار تعاونی نیز در حال احداث ساختمان هستند.


به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، به نقل از روابط عمومی اتاق تعاون ایران، غلام‌حسین حسینی‌نیا، معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: هم‌اکنون تعداد زیادی از تعاونی‌های کشور راکد و غیر فعال هستند.



وی اظهارکرد: از زمان شروع به‌کار دولت یازدهم تاکنون حدود دو هزار و 800 تعاونی با 57 هزار نفر تشکیل شده است.



معاون امور تعاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: فعالیت این تعداد تعاونی نشان دهنده نهادینه شدن فرهنگ تعاون در بین مردم است .



حسینی‌نیا با اشاره به این مطلب که اکنون سهم بخش تعاون در اقتصاد کشور بین پنج تا شش درصد است گفت: این میزان با سهم 25 درصدی در نظر گرفته شده در برنامه پنجم توسعه، فاصله زیادی دارد.



وی شرایط اقتصادی کشور را در نرسیدن به سقف پیش‌بینی شده در برنامه پنجم مؤثر دانست وگفت: خرد بودن تعاونی‌ها و ورود کمتر آنان به فعالیت‌های کلان اقتصادی بر اساس منع قانونی از دیگر عوامل دست نیافتن به این سهم است.



حسینی‌نیا با اشاره به برطرف شدن منع قانونی موجود بر سرراه فعالیت‌های کلان اقتصادی تعاونی‌ها بر اثر اجرایی شدن سیاست‌های اصل 44 قانون اساسی، اظهار کرد: تعاونی‌های سهامی عام، فراگیر ملی و توسعه و عمران شهری این امکان را خواهند یافت که در فعالیت‌های کلان اقتصادی وارد شوند.



وی ورود این نوع تعاونی‌های جدید به فعالیت‌های کلان اقتصادی را سبب ایجاد جهش در بخش تعاون ارزیابی کرد.



معاون امور تعاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با اشاره به غیر فعال بودن تعدادی از تعاونی‌ها گفت: این نوع تعاونی‌ها دارای تقسیم‌بندی‌های تخصصی‌تری هستند و مانند تعاونی‌ها به هدف رسیده که با رسیدن به هدف خاص، موضوعیت خود را از دست داده‌اند.



وی افزود: برخی از تعاونی‌ها نیز مانند بسیاری از شرکت‌ها با مشکلات مواجه شده و نتوانسته‌اند به نتیجه برسند.

captcha