کد خبر: 1360627
تاریخ انتشار : ۲۸ دی ۱۳۹۲ - ۱۶:۲۴
حجت‌الاسلام هاشمیان‌پور:

وحدت، اعلام مواضع مشترک در مقابل دشمنان است

گروه اجتماعی:‌ حقیقت مفهوم «وحدت» و به عبارت صحیح‌تر «اتحاد» مسلمانان آن است که با حفظ عقاید قطعی و مسلم خود، در مقابل دشمن مشترک موضع واحدی داشته و از او غافل نباشیم.


به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از فارس، حجت‌الاسلام سیدصاحب هاشمیان‌پور، رئیس تبلیغات اسلامی خرم‌بید امروز شنبه،‌ 28 دی‌ماه در جمع مسئولان این شهرستان گفت: اسلام به‌عنوان آخرین و کامل‌ترین دین الهی برای نجات بشریت از گمراهی و جهل، توسط پیامبراکرم(ص) به بشریت عرضه شد اما از آنجا که روشنگری و آگاهی‌بخشی آن موجب می‌شد تا مردمان از بردگی خلاصی یابند، همواره دشمنان دین برای نابود کردن آن تلاش کرده و با انواع ترفندها، از آغاز نبوت پیامبر(ص) تا امروز قصد دارند با ایجاد تفرقه بین مسلمین از اشاعه و رشد اسلام جلوگیری کنند.



وی افزود: در این میان مهم‌ترین و بزرگ‌ترین دست‌آویز مخالفان حقیقت، بحث شیعه و سنی و اختلاف میان این دو مذهب از مسلمانان است بنابراین لزوم حفظ وحدت میان مسلمین از جمله اموری است که همواره از سوی بزرگان و رهبران مذهبی مسلمان مورد توجه قرار گرفته است. 



حجت‌‌الاسلام هاشمیان پوراضافه کرد: حقیقت مفهوم «وحدت» و به عبارت صحیح‌تر «اتحاد» آن است که با حفظ عقاید قطعی و مسلم خود، در مقابل دشمن مشترک موضع واحدی داشته و از او غافل نباشیم.



رئیس اداره تبلیغات اسلامی خرم‌بید اظهار کرد: مسلمانان از نظر اختلافات مذهبی طوری نیستند که نتوانند وحدت داشته باشند، زیرا خدایی که همه پرستش می‌کنند یکی است و همه به رسالت حضرت محمد(ص) ایمان دارند و نبوت را به او پایان یافته می‌دانند و دین او را خاتم ادیان می‌شناسند و قرآن را کتاب مقدس آسمانی خود می‌دانند و آن را تلاوت می‌کنند.

captcha