کد خبر: 1360687
تاریخ انتشار : ۲۹ دی ۱۳۹۲ - ۱۸:۵۳
آیت‌الله‌العظمی نوری همدانی:

تقوا، معیار اصلی تقرب بندگان نزد خداست

خبرنگاران افتخاری/ ساسان حق‌شناس: آیت‌الله‌العظمی نوری همدانی با بیان اینکه تقوا، معیار اصلی مقرب بودن بندگان نزد خداست، گفت: پیامبر اسلام(ص) با قلب و روح مردم سر و کار داشت و رحمت الهی برای همه جهانیان بود.


به گزارش خبرنگار افتخاری خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، آیت‌الله‌العظمی نوری همدانی در شب میلاد با سعادت پیامبر اسلام(ص) و حضرت امام جعفر صادق(ع) در جمع باشکوه مردم شهرستان اسلامشهر و در مصلای امام خمینی(ره)، ضمن عرض تبریک این ایام مبارک به همه مسلمین با اشاره به اینکه رعایت تقوای الهی ملاک اصلی برتری مؤمنان نزد خداوند متعال است، اظهار کرد: پیامبر اسلام(ص) با رحمت و محبت توانست ایمان به خداوند متعال را در قلب و روح همگان جای دهد.



وی افزود: اصولی که پیامبر اسلام(ص) در آن برهه تاریخی اجرا کرد و حکومت اسلامی را بنیان نهاد، شامل اجرای دقیق آیات الهی از کتاب قرآن مجید، توجه خاص به فراگیری علم و دانش، اتحاد و وحدت مسلمانان، برخورداری از قدرت نظامی و جهادی، رعایت تعهد و تقوای الهی در تمامی مراحل زندگی و به دور بودن از فساد و برقراری حکومت صالحین است.



معظم‌له در بخش دیگری از سخنان خود بیان  کرد: در زمان ما نیز که سال‌های متمادی پیش از انقلاب اسلامی حکومت‌های فاسد و ظالم بر کشور ما حکومت می‌کردند، خداوند متعال به مردم ما بار دیگر با استقرار نظام مقدس جمهوری اسلامی به دست امام خمینی(ره) با وحدت و اتحاد همگان هدیه‌ای بزرگ را عطا کرد و اسلام ناب محمدی(ص) در این سرزمین پیاده شد.



آیت‌الله‌العظمی نوری همدانی در ادامه تأکید کرد: اکنون که 35 سال از تشکیل نظام مقدس جمهوری اسلامی می‌گذرد و این نظام یک قدرت بزرگ منطقه‌ای و جهانی و الگوی تمامی انقلاب‌ها و حرکت‌های مردمی در سراسر جهان است، باید با پیروی از منویات خلف صالح امام راحل(ره)، مقام معظم رهبری با ایمان به خداوند متعال و توسل و تمسک به کتاب الهی قرآن مجید و ائمه معصومین(ع) و ادامه دادن راه شهدای معزز انقلاب اسلامی و هشت سال دفاع مقدس و توجه به شهدای زنده انقلاب اسلامی واتحاد و وحدت، توطئه‌های دشمنان اسلام را و در رأس آن‌ها استکبار جهانی و فرقه وهابیت و صهیونیست غاصب را خنثی کرده و بکوشیم پرچم مقدس این نظام اسلامی را با دست ولایت فقیه به صاحب اصلی آن حضرت امام زمان(عج) بسپاریم.



یادآور می‌شود، در این محفل معنوی،  آیت‌الله‌العظمی نوری همدانی با ابراز خرسندی خود از حضور و دیدار با مردم شهیدپرور و ولایت‌مدار شهرستان اسلامشهر در شب میلاد پیامبر اسلام(ص) و امام جعفر صادق(ع)، از معیارهای اساسی این شهرستان را داشتن حافظان و قاریان با داشتن رتبه‌های کشوری و بین‌المللی دانست.

captcha