کد خبر: 1361438
تاریخ انتشار : ۰۱ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۰:۳۴
معاون وزیر ارشاد:

قم زیرساخت لازم برای برپایی نمایشگاه بین‌المللی کتاب را فراهم کند

گروه هنر: معاون فرهنگی وزیر ارشاد با بیان اینکه قم ظرفیت برگزاری نمایشگاه بین‌المللی کتاب را دارد، تأکید کرد: باید زیرساخت‌های لازم برای این کار از سوی مسؤلان استان فراهم شود.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از قم، سیدعباس صالحی امروز، اول بهمن در حاشیه بازدید از نهمین نمایشگاه کتاب استان قم، گفت: آسیب در حوزه نشر کودک و نوجوان موجب ضرر زدن به فرهنگ جامعه در سال‌های آینده می‌شود.

وی گفت: لازم است مجموعه‌های مختلفی مانند ناشران، مؤلفان و همچنین رسانه‌ها در این زمینه پیشگام باشند و در راستای گسترش فرهنگ مطالعه میان آینده‌سازان کشور حرکت کنند.

معاون فرهنگی وزیر ارشاد با اشاره به برگزاری جشنواره کودک و نوجوان در نهمین نمایشگاه کتاب استان قم، تأکید کرد: باید بتوانیم سرانه مطالعه را در کشور ارتقا داده و در زمینه بازار نشر نیز اعتماد اقتصادی بیشتری را به‌وجود آوریم.

صالحی اضافه کرد: هر چقدر در حوزه نشر بتوانیم ذائقه کودکان و نوجوانان را به سمت مطالعه کتاب‌های مفید نزدیک‌تر کنیم در ادامه می‌توانیم نسلی اهل مطالعه را تربیت کنیم.

وی با بیان اینکه قم دومین مرکز چاپ و نشر در کشور محسوب می‌شود، افزود: نشر گسترده کتاب‌های حوزه معارف دینی نیز قم را در این زمینه به رتبه نخست ارتقا داده‌ است.
معاون فرهنگی وزیر ارشاد اظهار کرد: برگزاری نهمین نمایشگاه کتاب استان قم در مجتمع ناشران که فضایی جذاب و مناسب دارد موجب شده است جذابیت نمایشگاه هم بیشتر شود.

صالحی با بیان اینکه قم می‌تواند در مسیر برگزاری نمایشگاه‌های بین‌المللی نیز گام بردارد، عنوان کرد: سابقه قم در حوزه نشر بسیار درخشان است ولی باید زیرساخت‌های مربوط به مکان برگزاری و نیز زمینه‌های گسترده‌تر رسانه‌ای فراهم شود تا بتوان نمایشگاه‌های بین‌المللی را در قم برگزار کرد.

captcha