کد خبر: 1362360
تاریخ انتشار : ۰۲ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۸:۱۹

برگزاری محافل انس با قرآن در اصفهان به مناسبت دهه فجر انقلاب اسلامی

خبرنگاران افتخاری/حسن بابایی: دبیر کمیته انجمن‌ها، هیئت‌ها و کانون‌های فرهنگی دهه فجر انفلاب اسلامی در جلسه ستاد دهه فجر از برگزاری ۱۷ محفل انس با قرآن در استان اصفهان خبر داد.

به گزارش خبرنگار افتخاری خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، حجت‌الاسلام حسن بابایی، دبیر کمیته انجمن‌ها،هیئت‌ها و کانون‌های فرهنگی دهه فجر انفلاب اسلامی در جلسه ستاد دهه فجر که با  حضورآیت‌الله طباطبایی‌نژاد، امام جمعه و نماینده ولی فقیه در استان اصفهان برگزار شد، گفت: به مناسبت دهه فجر ۱۷ محفل انس با قرآن در استان برگزار می‌شود.

وی گفت: 1۴ بهمن‌ماه محفل انس با قرآن در مسجد الغدیر دانشگاه اصفهان، ۱۵ بهمن‌ماه محفل انس با قرآن در شهرستان‌های  آران و بیدگل و خور و بیابانک، ۱۶ بهمن‌ماه در شهرستان‌های آران و بیدگل، فریدونشهر، لنجان، نجف آباد و نطنز محافل انس با قرآنی برگزار می‌شود.

بابایی افزود: 17 بهمن‌ماه شهرستان تیران و کرون، ۱۸ بهمن‌ماه در شهرستان گلپایگان، ۱۹ بهمن‌ماه در شهرستان‌های شاهین‌شهر و کاشان ، ۲۰ بهمن‌ماه در شهرستان شاهین‌شهر با حضور قاری مصری ۲۱ بهمن‌ماه در شهرستان فلاورجان و نایین، ۲۲ بهمن‌ماه در شهرستان‌های شهرضا و دهاقان محافل انس با قرآن برگزار می‌شود.

وی در پایان گفت: این محافل قرآنی با همکاری اعضای کمیته قرآن و مؤسسات قرآنی در سطح استان برگزار می‌شود.

captcha