کد خبر: 1364505
تاریخ انتشار : ۰۳ بهمن ۱۳۹۲ - ۲۳:۱۸
شهردار کابل:

علما در ترویج فرهنگ شهری نقش به‌سزایی دارند

شعب خارجی: محمد یونس نواندیش، طی سخنانی گفت: علما می‌توانند با توجه به آیات و احادیث شریف، مردم را به رعایت فرهنگ شهری دعوت کنند.

 به گزارش خبرگزاری بین المللی قرآن(ایکنا) شعبه غرب آسیا، شهردار کابل در نشست مشترک با حضور ۱۰۰ عالم دینی و خطیبان مساجد از آنها  دعوت کرد، با تبلیغ و ترویج فرهنگ شهری با شهرداری همکاری کنند.
نواندیش در ادامه افزود: در ۲۲ ناحیه شهری کابل پیرامون نوسازی و ایجاد فضای سبز در مساجد با امامان و خطیبان جمعه در ارتباط هستیم.

در ادامه مولوی عبدالغفار، امام جمعه کابل گفت: آیات و احادیث فراوانی در رابطه با نظافت و پاکی وجود دارد که باید مردم با کلام خدا و پیامبر(ص) آشنا شوند.
به گفته وی، ائمه جماعت با توجه به موقیعت اجتماعی که دارند، می‌توانند نقش خوبی در هدایت مردم داشته باشند.

در این نشست همچنین شهردار کابل گزارشی از فعالیت‌های این نهاد در سطح شهر ارائه و از وجود برخی مشکلات و موانع موجود ابراز نارضایتی کرد.

captcha