کد خبر: 1365781
تاریخ انتشار : ۰۵ بهمن ۱۳۹۲ - ۰۹:۵۷
به‌مناسبت دهه فجر؛

مسابقه نقاشی «کودک، مسجد و انقلاب» در یزد برگزار می‌شود

گروه اجتماعی: مسئول کمیته مساجد ستاد دهه فجر استان یزد از برگزاری مسابقه نقاشی «کودک، مسجد و انقلاب» به‌مناسبت ایام الله دهه فجر در این استان خبر داد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از یزد، به نقل از روابط عمومی کانون مساجد یزد، محسن رستگاری، مسئول دبیرخانه کانون‌های فرهنگی ـ هنری مساجد استان یزد از برگزاری مسابقه نقاشی «کودک، مسجد و انقلاب» به‌مناسبت ایام الله دهه فجر در این استان خبر داد و افزود: در همین راستا این مسابقه ویژه کودکان و در رده سنی حداکثر 8 سال برگزار می‌شود.
وی افزود: این مسابقه نقاشی با موضوعات راهپیمایی 22 بهمن، سقوط رژیم پهلوی، امام و شهدا، آمریکا و صهیونیسم و کلیه موضوعات مرتبط با دهه فجر برگزار می‌شود.
وی آخرین مهلت ارسال آثار به مسابقه نقاشی کودک، مسجد و انقلاب را 10 بهمن اعلام کرد و افزود: علاقه‌مندان به شرکت در این مسابقه برای دریافت برگه مخصوص خلق آثار به کانون‌های فرهنگی ـ هنری مساجد و یا دبیرخانه کانون‌های مساجد استان مراجعه نمایند.
مسئول کمیته مساجد ستاد دهه فجر استان یزد با تأکید بر لزوم خلق آثار در برگ مخصوص این مسابقه افزود: به آثاری که در غیر از برگ مخصوص مسابقه خلق شده باشد ترتیب اثر داده نمی‌شود.
وی با اشاره به تقدیر از نفرات برتر این مسابقه در ایام الله دهه فجر تصریح کرد: آثار برتر ارسالی به مسابقه کودک، مسجد و انقلاب در ایام الله دهه فجر در یکی از سالن‌های استان در نمایشگاهی با همین عنوان در معرض بازدید عموم مردم قرار می‌گیرد.
مسئول دبیرخانه کانون‌های مساجد استان یزد گفت: علاقه‌مندان جهت شرکت در این مسابقه می‌توانند برای کسب اطلاعات بیشتر به نشانی اینترنتی http://masajedyazd.ir مراجعه و یا با شماره‌های 6246242 تماس بگیرند.
وی افزود: این نمایشگاه با همکاری اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی و کلیه کانون‌های فرهنگی ـ هنری مساجد استان برگزار می‌شود.

captcha