کد خبر: 1368775
تاریخ انتشار : ۱۲ بهمن ۱۳۹۲ - ۰۹:۱۶
از سوی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی؛

نویسنده سریلانکائی کتاب «امام حسین(ع)» تجلیل شد

شعب خارجی: رئیس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی در دیدار محمد فیصل راضین، سفیر سریلانکا در تهران، از تلاش ارزشمند وی به خاطر تألیف کتاب «امام حسین(ع)» تجلیل کرد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) شعبه شرق آسیا، سفیر سریلانکا در تهران و مؤلف کتاب امام حسین(ع) با حضور در سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی با ابوذر ابراهیمی ترکمان دیدار و گفت‌وگو کرد.
در این دیدار، رئیس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی بر آمادگی این سازمان درخصوص بسط و گسترش فعالیت‌های فرهنگی دو کشور تأکید کرد.
وی با اظهار خرسندی از پایان جنگ‌های داخلی سریلانکا و ایجاد فضای مناسب صلح و دوستی میان مسلمانان و دیگر اقوام این کشور، از تلاش ارزشمند  فیصل راضین به خاطر تالیف کتاب «امام حسین (ع)» تجلیل و قدردانی کرد.
ابراهیمی ترکمان ضمن اعلام آمادگی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی در جهت ایجاد کرسی زبان و ادبیات فارسی، اطاق ایرانشناسی در دانشگاه کلمبو و همچنین انجام گفت‌وگوهای دینی اسلام و بودیسم با همکاری مرکز گفت‌وگوی ادیان و تمدن‌های این سازمان، اظهار امیدواری کرد که با حضور سفیر سریلانکا شاهد رشد و توسعه همکاری‌های فرهنگی دو کشور باشیم.
رئیس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی در ادامه این دیدار با اشاره به تحرکات اخیر وهابیت و گروه‌های تکفیری در مناطق مختلف جهان اسلام؛ مکتب تشیع را مکتب اعتدال‌گرا و مبلغ صلح و دوستی در میان ملت‌ها معرفی کرد.
ابراهیمی ترکمان،  برگزاری هفته‌های فرهنگی، ترجمه و انتشار کتب اسلامی و تبادل هیئت‌های علمی و فرهنگی را نیز از جمله همکاری‌های مشترک دو کشور بر شمرد و بر نقش مؤثر انجمن دوستی ایران و سریلانکا در گسترش روابط فرهنگی دو ملت تأکید کرد.
وی همچنین امضای تفاهم‌نامه همکاری‌های فرهنگی و هنری جمهوری اسلامی ایران و سریلانکا را زمینه ساز انجام تعالات فرهنگی دو کشور عنوان کرد.
سفیر کشور سریلانکا نیز با تشکر از رئیس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی و با اظهار خرسندی بر روابط بسیار مناسب سیاسی و اقتصادی دو کشور  که با لغو تحریم‌های ظالمانه غرب و آمریکا رو به گسترش نیز است  بر آمادگی کشورش در بسط و گسترش مناسبات فرهنگی و دینی با جمهوری اسلامی ایران تأکید کرد.
وی قوانین و احکام عالیه مکتب تشیع را بسیار عالمانه و مطابق با نیاز روز بشر امروز خواند و از اهمیت تفکر تشیع در حوزه هم‌زیستی مسالمت‌آمیز ادیان و نیز ویژگی تعامل‌گرایانه این مکتب سخن گفت و خواستار ارتباطات هرچه بیشتر و گسترده‌تر فرهنگی میان دو ملت شد.
سفیر کشور سریلانکا در پایان خاطرنشان کرد: این کتاب به چندین زبان از جمله انگلیسی، عربی و اردو ترجمه و منتشر خواهد شد.

captcha