کد خبر: 1369429
تاریخ انتشار : ۱۳ بهمن ۱۳۹۲ - ۰۹:۳۵
امام جمعه شبستر:

لازمه بقا و دوام نظام، حضور همیشه در صحنه ملت است

خبرنگاران افتخاری/ بهمن بهزادسیس: حجت‌الاسلام محمدزاده در جمع مسئولان شهرستان شبستر با اشاره به فرارسیدن دهه فجر، گفت: لازمه بقا و دوام نظام حضور همیشه در صحنه ملت است.

به گزارش خبرنگار افتخاری خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، حجت‌الاسلام والمسلمین محمدزاده، امام جمعه شهرستان شبستر در جمع مسئولان این شهرستان که به مناسبت آغاز دهه فجر در دفتر امام جمعه حضور یافته بودند، گفت: انقلاب اسلامی یکی از عطیه‌های بزرگ الهی برای امت اسلامی است و باید شکرگزار نعمت‌های الهی باشیم که  عمرمان را در زمان شکوفایی اسلام و قرآن قرار داده است.

وی در ادامه الهی بودن و خلوص نیت را از مهم‌ترین شاخصه‌های انقلاب اسلامی  برشمرد و افزود: نباید شاخصه‌های انقلاب اسلامی و حال و هوای 12 بهمن، سالروز ورود امام خمینی(ره) به کشور را فراموش کرد.

امام جمعه شبستر عنوان کرد: دهه فجر بعد از 35 سال باید به معنای واقعی خودش را نشان دهد و امروز باید مردم پیشرفت و ترقی در تمام عرصه‌ها و خصوصاً عدالت در جامعه را مشاهده کنند چرا که بزرگترین مشکل موجود در جامعه در این خصوص است.

وی بیان کرد: بعضی از مردم محروم و مستضعف به دلیل بعضی شرایط از امکانات محروم هستند و باید طوری سیاستگذاری کنیم که مستضعفین و محرومین از امکانات جامعه استفاده کنند و رسیدگی به مشکلات این قشر وظیفه مهم مسئولان است و باید تلاش شود یأس و ناامیدی از مردم برداشته شود و در دهه فجر مردم ثمره 35 سال حاکمیت اسلامی را مشاهده و احساس کنند. هنر نظام نیز این است که در قلب محرومان امید و نشاط ایجاد کند.

حجت‌الاسلام محمدزاده لازمه بقا و دوام نظام را حضور همه جانبه اقشار مختلف مردم  در صحنه‌های مختلف دانست و افزود: حضور مردم در صحنه‌ها، معادله‌های دشمنان را بر هم زده است و تا زمانی که حضور مردم است هیچ آسیبی به کشور نخواهد رسید و باید قدر این مردم و خصوصاً محرومان را دانست.

وی در پایان مهم‌ترین و بزرگترین وظیفه مسئولان کشور را اجرای عدالت الهی دانست و یادآور شد: وجود پرونده‌های مختلف در زمینه فساد اقتصادی دردآور است و در قیامت باید پاسخگو باشیم.

captcha