کد خبر: 1369508
تاریخ انتشار : ۱۳ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۰:۲۸

مرحله اول مسابقات شمسه قرآن 3 محلات منطقه یک تهران آغاز شد

خبرنگاران افتخاری/ حمیدرضا پیرزادی فخر: اولین مرحله از مسابقات شمسه قرآن 3 محلات منطقه یک تهران در سرای شهرک شهید محلاتی این منطقه آغاز شد.


به گزارش خبرنگار افتخاری خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، شمسه مجموعه‌ای از جشنواره‌ها در گستره محله است که در فرایند و رقابتی سلسله‌مراتبی، میان محله‌های شهر تهران در مقیاس کلان‌شهر برگزار می‌شود.



از همین رو، آثار شرکت‌کنندگان از محله‌ها در روند تدریجی از انتخاب قرار می‌گیرند. به همین منظور محله‌های منطقه یک  شروع مسابقات قرآنی را آغاز کردند.



همچنین، این مسابقات در شهرک شهید محلاتی به عنوان اولین محله منطقه یک تهران با تعداد 120 نفر شرکت‌کننده و در محل مسجد پیامبر اعظم(ص) در ناحیه 10 منطقه یک برگزار شد.



این مسابقات با حضور 4 داور آقایان و 4 داور بانوان در گروه‌های سنی زیر 16 سال و بالای 16 سال در رشته‌های قرائت تحقیق، قرائت ترتیل، اذان و حفظ برگزار شد.



یادآور می‌شود، در حین برگزاری این مسابقات، تعداد 120عدد لوح فشرده ترتیل قرآن کریم استاد منشاوی و نیز گواهی حضور به شرکت‌کنندگان تقدیم شد.

captcha