کد خبر: 1369610
تاریخ انتشار : ۱۳ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۱:۵۴
رئیس شورای فرهنگ عمومی شیروان:

دهه فجر فرصتی برای معرفی خدمات انقلاب اسلامی است

خبرنگاران افتخاری/ حسینعلی ظفری: حجت‌الاسلام حسین کوثری عنوان کرد: دهه فجر فرصتی برای معرفی خدمات انقلاب اسلامی است.

به گزارش خبرنگار افتخاری خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، حجت‌الاسلام والمسلمین حسین کوثری، رئیس شورای فرهنگ عمومی شیروان با تبریک ایام دهه فجر، گفت: دهه فجر فرصتی است برای پرده‌برداری از نظام سلطه و خدمات انقلاب اسلامی تا نسل سوم و چهارم قدر انقلاب اسلامی را بهتر بدانند.

وی با پرداختن به ریشه‌های انقلاب اسلامی، ظلم و ستم و دوری از معنویت و تعطیلی احکام الهی و وابسته شدن به غرب و عقب نگه داشتن ملت و محرومیت آفرینی حکومت فرعونی پهلوی را از ریشه‌های انقلاب برشمرد.

حجت‌الاسلام کوثری افزود: انقلاب اسلامی دارای ویژگی‌هایی است که صد در صد اسلامی بودن و مردمی بودن و وابسته نبودن به خارج و دارای اهداف روشن و شعارهای روشن و حضور دائمی مردم در صحنه و دارای رهبری الهی و استقامت مردم و وحدت کلمه مردم را می‌توان از خصائص این انقلاب برشمرد.

وی بیان کرد: ملت ایران باید بداند آمریکا دارای روحیه استکباری است و از جنایات خود دست‌بردار نیست، لذا با توجه به پایبندی ایران به توافقنامه ژنو در مورد موضوع هسته‌ای آمریکا همچنان بر طبل تحریم و تهدید و تحقیر ملت ایران می‌کوبد.

حجت‌الاسلام کوثری افزود: برای خلع سلاح آمریکا باید گوش به فرمان رهبری و وحدت و بصیرت و پایداری و مقاومت باشیم.

این مقام مسئول عنوان کرد: ایجاد اشتغال، فقرزدایی، برداشتن بار مالی، سختی معیشت از دوش مردم و ایجاد رفاه از ضروریات بودجه 93 است تا حماسه اقتصادی تحقق یابد.

وی در خصوص بودجه 93 گفت: نگاه به تولید و حمایت از قشر آسیب‌پذیر و تقویت نیروی دورن‌زا و توجه به اقتصاد مقاومتی لازم است.

کوثری افزود: یکی از آسیب‌های فردی و اجتماعی تجاوز از حدود الهی و ارتکاب به گناه و معصیت است که در آثار مادی و معنوی مخربی دارد.

امام جمعه شیروان با ذکر روایتی از امام باقر(ع)، یادآور شد: هر وقت در جامعه زنا پدید آید مرگ ناگهانی زیاد خواهد شد و کم فروشی و غش در معامله کمبودهای معیشتی را به دنبال خواهد داشت و عدم پرداخت زکات موجب آسیب به زراعت و میوه‌ها خواهد شد و حکم به ناحق در جامعه موجب ظلم و ستم به یکدیگر خواهد شد.

captcha