کد خبر: 1370059
تاریخ انتشار : ۱۴ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۰:۲۶
یگان‌لو عنوان کرد:

مؤسسات به فضای مجازی ورود یابند/ ایجاد تحولی در گرایش‌های قرآنی

گروه مؤسسات قرآنی مردم‌نهاد: کارشناس اداره فناوری‌های اطلاعات سازمان دارالقرآن در بازدید از نمایشگاه دستاورد‌ها با تأکید بر ورود مؤسسات قرآنی به فضای مجازی گفت: در صورتیکه مؤسسات به فضای مجازی ورود یابند، تحولی در گرایش‌های متفاوت آحاد مردم جامعه اتفاق می‌افتد.

محسن یگان‌لو، کارشناس اداره فناوری‌ اطلاعات سازمان دارالقرآن الکریم در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، در رابطه با نمایشگاه کشوری دستاوردهای مؤسسات قرآنی اظهار کرد: این نمایشگاه برای دومین سال پیاپی ویژه مؤسسات قرآنی و برای نخستین بار با حضور اتحادیه‌های مؤسسات استان‌ها برگزار شده است؛ باید گفت که دستاوردهای مناسبی در زمینه قرآن تولید کرده‌اند اما از بازدیدکنندگان اندکی برخوردار شده‌اند.

پشتیبانی و هدایت‌ مؤسسات؛ نقش سازمان دارالقرآن الکریم
وی به اهم فعالیت‌های اداره فناوری‌ اطلاعات سازمان دارالقرآن اشاره و تصریح کرد: این مرکز یکی از پشتیبانان و هدایت‌گران مؤسسات قرآنی و نهادهای مردمی در نمایشگاه کشوری دستاوردهای مؤسسات قرآنی به‌شمار می‌رود؛ اما باید یادآور شد که در زمینه فناوری اطلاعات محصولی در این نمایشگاه مشاهده نشده و اغلب در زمینه مکتوب و نرم‌افزاری حضور یافته‌اند.
یگان‌لو با بیان اینکه جشنواره محصولات قرآنی برگزار می‌شود، گفت: در خلال برپایی نمایشگاه دستاوردهای مؤسسات قرآنی، جشنواره ملی محصولات قرآنی ویژه مؤسسات اجرایی می‌شود که هم‌اکنون برخی از این مراکز تولیدات قرآنی خود را به سازمان دارالقرآن الکریم ارسال کرده‌اند.
وی در ادامه اضافه کرد: داوری این محصولات قرآنی برعهده بخش فناوری‌ اطلاعات سازمان دارالقرآن است که براساس پارامترهای از پیش تعیین شده، امتیازدهی می‌شوند.

ارزیابی محصولات قرآنی مؤسسات توسط سازمان دارالقرآن الکریم
یگان‌لو با اشاره به اینکه محصولات قرآنی مؤسسات براساس پارامترهای مشخصی بررسی می‌شوند، گفت: کیفیت تولید نرم‌افزار، سهل‌الوصولی نرم‌افزار، شیوه آموزش نرم‌افزار، تأثیرگذاری نرم‌افزار، متد روز نرم‌افزار از جمله موارد قابل بررسی به‌شمار می‌رود.


کارشناس اداره فناوری‌های اطلاعات سازمان دارالقرآن الکریم در رابطه با اثرگذاری نمایشگاه کشوری دستاوردهای مؤسسات قرآنی جهت توسعه و بسط فرهنگ قرآنی در سطح جامعه عنوان کرد: مؤسسات قرآنی با ورود به این نمایشگاه توانستند تولیداتی که طی یک سال و یا سال‌های گذشته داشتند، در اختیار عموم قرار دهند که این مهم منجر به اشاعه فعالیت‌های قرآنی ویژه تمامی مقاطع سنی می‌شود.

رفع محدودیت‌های آموزش نوین با ورود مؤسسات قرآنی به فضای مجازی
وی خواستار ورود مؤسسات قرآنی به فضای مجازی شد و مطرح کرد: در صورتیکه مؤسسات قرآنی ـ مردمی به فضای مجازی ورود یابند، تحولی در گرایش‌های متفاوت آحاد مردم جامعه اتفاق می‌افتد و مهم‌تر از آن، زمینه‌ای جهت رفع محدودیت‌های آموزش نوین ایجاد خواهد شد.
یگان‌لو در پایان خاطرنشان کرد: سازمان دارالقرآن الکریم نقش نظارتی و حمایتی از مؤسسات قرآنی و نهادهای مردمی را دارد، بنابراین لازم است تا مؤسسات قرآنی به‌طور یکپارچه در زمینه قرآن به تولیدات قرآنی بپردازند.

مطالب مرتبط
captcha