کد خبر: 1371334
تاریخ انتشار : ۱۶ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۲:۴۶
ابراهیم غلامرضایی:

حضور مربیان قرآن، یکی از ارکان هیئات مذهبی به شمار می‌رود

گروه مؤسسات قرآنی مردم‌نهاد: رئیس اداره هیئات مذهبی و مداحان سازمان تبلیغات اسلامی گفت: یکی از ارکان هیئات، حضور مربیان قرآن قرار داده شده است و طبق ضوابط، هیئتی که آموزش قرآن نداشته باشد، استاندارد نیست، در این راستا همه هیئات باید آموزش تفسیر و روخوانی قرآن را در دستور کار خود قرار دهند.

ابراهیم غلامرضایی، رئیس اداره هیئات مذهبی و مداحان سازمان تبلیغات اسلامی در گفت‌وگو با خبرگزاری بین المللی قرآن (ایکنا)، در رابطه با اهمیت قرآن، گفت: حدیثی از پیغمبر(ص) نقل شده است که می‌فرمایند: قرآن پس از خدا از هر چیزی بهتر است، هر که قرآن را محترم و بزرگ شمارد، خدا را بزرگ شمرده و هر که قرآن را بزرگ نشمارد، قدرت خداوند را سبک شمرده است، لذا ارج نهادن به قرآن و اهل بیت(ع) وظیفه دینی ماست.

وی در رابطه با برپایی نمایشگاه دستاوردهای مؤسسات قرآنی، اظهار کرد: برپایی این نوع نمایشگاه‌ها لازم و ضروری است، ولی از نظر مکان برپایی نمایشگاه، می‌طلبد که فضای بهتری در نظر گرفته شود.
غلامرضایی افزود: البته باید در تمامی امور نکات مثبت را ببینیم و اینکه مؤسسات قرآنی ـ مردمی با تمام بضاعت خود در زمینه علوم قرآنی فعایت می‌کنند، بسیار قابل تقدیر است.
وی بیان کرد: در حوزه کاری خود نیز یکی از ارکان هیئات را حضور مربیان قرآن قرار داده‌ایم و طبق ضوابط، هیئتی که آموزش قرآن نداشته باشد، استاندارد نیست، در این راستا همه هیئات باید آموزش تفسیر و روخوانی قرآن را در دستور کار خود داشته باشند، زیرا آموزه‌های قرآن همه زندگی ما را در برمی‌گیرد.
وی با تأکید بر ارتباط همه جانبه هیئات با مؤسسات قرآنی ـ مردمی، تصریح کرد: اکثر هیئاتی که به تبلیغ و ترویج آموزه‌های دینی می‌پردازند، بیش از 20 سال است که مجوز فعالیت دریافت کرده‌اند و اگر هیئتی مجوز فعالیت نداشته باشد از نظر سازمان تبلیغات اسلامی، تأیید شده نیست.

رئیس اداره هیئات مذهبی و مداحان سازمان تبلیغات اسلامی عنوان کرد: در رابطه با هیئات مذهبی بعد از شناسایی و ساماندهی، آموزش‌های تخصصی به آنها ارائه می‌شود و در زمینه ارائه این آموزه‌ها از اساتید برجسته مؤسسات و فعالان دینی و فرهنگی بهره گرفته می‌شود.

وی ضمن تأکید بر این که مؤسسات و هیئات مذهبی نیازمند حضور اساتید کارآمد هستند، افزود: در حال حاضر برخی مداحان در هیئات حضور دارند که آسیب‌رسانی آنها بیشتر از تأثیر مثبتشان است، بنابراین باید با آسیب شناسی، صره از ناصره جدا شده تا استاندارد خوبی حاصل شود.

غلامرضایی با بیان این که برخی مداحان در مؤسسات به فعالیت می‌پردازند، اظهار کرد: کانون مداحان نیز منتخب از مداحان هستند و تقریباً 4 سال پیش، شناسایی مداحان آغاز شده است و روز به روز با توجه به تلاش‌های آموزشی بر تعداد آنها افزوده می‌شود و ارائه طریق صورت می‌پذیرد.
وی در رابطه با مداحانی که در کاروان‌های زیارتی حضور دارند، تصریح کرد: در سازمان حج و زیارت نیز اساتید و مداحان، گزینش می‌شوند، همچنین در مباحث محتوایی، فعالیت‌هایی صورت پذیرفته و بحث بایدها و نبایدها نیز مورد پیگیری قرار گرفته است.

رئیس اداره هیئات مذهبی و مداحان سازمان تبلیغات اسلامی در پایان خاطرنشان کرد: در حوزه کلان در جامعه مداحی، 55 هزار مداح شناسایی شده که امید است هر چه زودتر ساماندهی شوند و مداحان تأثیرگذار را به جامعه معرفی کنیم.

مطالب مرتبط
captcha