کد خبر: 1371013
تاریخ انتشار : ۱۵ بهمن ۱۳۹۲ - ۲۳:۵۶
نگاهی به چهارمین روز جشنواره فیلم فجر؛

«متروپل» کیمیایی و فیلمی درباره جنگ 33 روزه

گروه هنر: در چهارمین روز از جشنواره فیلم فجر، «متروپل» اثر مسعود کیمیایی و نیز فیلم «شهابی از جنس نور» که درباره به نمایش درآمد.

به گزارش خبرگزاری بین‎المللی قرآن(ایکنا)، چهارمین روز از جشنواره فیلم فجر با نمایش فیلم‌های «متروپل»، «با دیگران»، «فصل فراموشی فریبا»، «شهابی از جنس نور» و «ناخواسته» به اتمام رسید.
صبح روز گذشته فیلم سینمایی «متروپل» به کارگردانی مسعود کیمیایی با کمی تاخیر و به علت بارش برف در سالن همایش‌های برج میلاد به نمایش درآمد.

داستان فیلم «متروپل» از نیمه‌شب تا صبح می‌گذرد. فیلم، قصه زنی است که گرفتار مردانی می‌شود که به سمتش هجوم می‌آورند و درگیر این ماجرا می‌شود و درنهایت به یک باشگاه «بیلیارد» که نیمه‌شب باز است پناه می‌برد. دو نفر در باشگاه هستند و مسایل و حوادثی تا صبح به‌وجود می‌آید.
مهناز افشار،محمدرضا فروتن، پولاد کیمیایی، تینا پاکروان، شقایق فراهانی، ساعد سهیلی، سحر دولتشاهی، یوسف مرادیان، میلاد کی مرام در این فیلم نقش آفرینی می کنند.
این فیلم در حالی اکران شد که تعداد زیادی از اهالی رسانه برای تماشای آن پیش از باز شدن درهای سالن، در برج میلاد حضور داشتند.  اما فیلم مخاطبانش را راضی نکرد و همین مسئله باعث شد در طول نمایش برخی افراد با خنده و دست زدن نسبت به آن واکنش نشان دهند.

نشست پرسش و پاسخ فیلم به دلیل حاضر نشدن کارگردان فیلم متروپل برگزار نشد. این در حالی است که برخی از بازیگران و عوامل فیلم در سینمای رسانه ها حضور داشتند.

اما فیلم بعدی که در ساعت 14 به نمایش درآمد اثری از ناصر ضمیری به نمایش درآمد که قبل از آن کیوان کثیریان روی صحنه رفت و اعلام کرد: از امروز قبل از نمایش هر فیلم سینمایی، عوامل آن فیلم را روی صحنه دعوت کرده تا به شما خوشامد گویند و شما را به دیدن فیلم دعوت کنند.
وی بعد از اعلام این خبر از عوامل فیلم سینمایی «با دیگران» دعوت کرد تا به روی صحنه بیایند.

سمواتی تهیه کننده فیلم سینمایی «با دیگران» در سخنان کوتاهی گفت: امیدوارم از دیدن این فیلم سینمایی خوشتان بیاید. این فیلم سینمایی حاصل زحمات یک گروه است و خوشحالم که نام محمد آفریده به عنوان تهیه کننده کنار اسم من قرار دارد.
فیلم برخلاف اظهار نظر تهیه کننده نتوانست رضایت مخاطبان را جلب کند و فیلم علیرغم حضور ستاره ‌هایی چون هنگامه قاضیانی و بابک حمیدیان چنگی به دل نزد و بسیاری سالن را پیش از اتمام فیلم ترک کردند.

با دیگران داستان زنی به نام آرزو است که به دلیل سقط جنین‌های مکرر امید خود را به داشتن فرزند از دست داده است و زندگی مشترک او با امیرحسین در شرایط بحرانی قرار دارد. طاهره دوست و همکار او با اقدامی فداکارانه مسیر تازه‌ای را در برابر این زوج جوان قرار می‌دهد. آزادی یعقوب شوهر سابق طاهره از زندان روابط زندگی امیرحسین، آرزو و طاهره را پیچیده می کند ...

از بازیگران فیلم می‌توان به هنگامه قاضیانی، بابک حمیدیان، حسن محجوب، لیلا زارع، حمیدرضا آذرنگ و جمعی از بازیگران شهر مشهد اشاره کرد.

 

پس از آن در ساعت 16 فیلم سینمایی «فصل فراموشی فریبا» به کارگردانی عباس رافعی در حالی به نمایش درآمد که پیش از آن عوامل کار روی سن حاضر شدند و رافعی در سخنانی کوتاه اظهار کرد که این فیلم برای شما ساخته شده و امیدوارم از آن لذت ببرید.
فیلم به دلیل موضوع و نوع روایت خوبی که داشت توانست رضایت مخاطبان را هم به همراه داشته باشد و نباید از بازی خوب بازیگرانش به خصوص ساره بیات غافل شد.
درخلاصه داستان این فیلم آمده است، زنی که همسرش تصادف کرده و در بیمارستان بستری است، مجبور می‌شود برای امرار معاش و تامین هزینه‌های بیمارستان با وانت او کار کند...
ساره بیات، امین زندگانی، شهین تسلیمی، عباس شجاع، هومن کیایی، ژیلا آل‌رشاد، ژیلا شاهی از بازیگران این فیلم سینمایی هستند.

فیلم سینمایی «شهابی از جنس نور» نیز اثر تازه ای از محمدرضا اسلاملو است که با نگاهی به جنگ سی و سه روزه لبنان ساخته شده و داستانش درباره یک مستندساز ایرانی است که بعد از جنگ 33 روزه رژیم صهیونیستی علیه حزب‌الله لبنان برای کشف حقایقی که شنیده به منطقه می‌رود و با واقعیات بسیاری مواجه می‌شود. به گفته کارگردانش اولین فیلمی است که راجع به تکفیری ها ساخته شده است. در این فیلم اسلام لو تحولات مختلف منطقه را پس از این جنگ روایت میکند .فیلم داستانی است اما مانند کار قبلی فیلمساز «جعبه سیاه» رنگ و بوی مستند هم دارد.
امین زندگانی، باسم مغنیه، بولین حداد، ابوشریف، عدی طفیل، الهام مبارک، فواد حسن و امل عفیش از بازیگران این فیلم سینمایی هستند.
آخرین فیلم شب چهارم، «ناخواسته» به کارگردانی بروز نیک نژاد بود که ساعت 21:30 به نمایش درامد.

فیلم سینمایی «ناخواسته» به عنوان نخستین فیلم برزو نیک نژاد است که مهتاب کرامتی، مهرداد صدیقیان، الناز حبیبی، مهدی فقیه، محمد سید زاده و فرهاد قائمیان در آن نقش آفرینی می‌کنند. این فیلم یک اثر جاده ای است و مضمونی درام و عاشقانه دارد.

captcha