کد خبر: 1373453
تاریخ انتشار : ۲۱ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۰:۱۹

جشن ولادت امام حسن عسکری(ع) در شهر نقنه برگزار شد

خبرنگاران افتخاری/ محمدامین آقائی: روحانی مستقر شهر نقنه از برگزاری جشن ولادت امام حسن عسکری(ع) در شهر نقنه با حضور مردم متدین این شهر خبر داد.

به گزارش خبرنگار افتخاری خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، حجت‌الاسلام والمسلمین نصرالله کریمی، روحانی مستقر شهر نقنه گفت: همزمان با سالروز ولادت امام حسن عسکری(ع) که مقارن با جشن‌های ایام دهه فجر نیز است، جشن ولادت این امام همام در مساجد شهر نقنه با حضور جوانان و مردم متدین این شهر برگزار شد.

وی افزود: در کلیه مناسبت‌های ملی و مذهبی اعضای هیئت‌های مذهبی و هیئت امنای مساجد با شور و فعالیت خودجوش با همکاری روحانی مسجد برنامه‌های به یاد ماندنی را اجرا می‌کنند.

کریمی ادامه داد: در سی و پنجمین فجر انقلاب اعضای هیئت‌های مذهبی و هیئت امنای این شهر تعداد 30 برنامه محوری و منسجم در مساجد این شهر برگزار می‌کنند.

یادآور می‌شود، از جمله این برنامه‌ها برگزاری کرسی‌های تلاوت، برگزاری مسابقات حفظ و تفسیر قرآن با محوریت سوره فجر، برگزاری مسابقات فرهنگی و هنری، برگزاری شب‌های شعر و خاطره با حضور پیشکسوتان و بزرگسالان و برگزاری گفتمان دینی در مساجد با حضور روحانیون، جوانان و نوجوانان است.

captcha