کد خبر: 1373747
تاریخ انتشار : ۲۱ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۴:۲۴
ویسکرمی:

کارگران در جهت ارتقاء فرهنگ کار و بهره‌وری حرکت کنند

گروه اجتماعی: مدیر کل تعاون لرستان تأکید کرد: کارگران باید از شهیدان کارگر در جهت ارتقاء فرهنگ کار و بهره‌وری الگوگیری نموده و در این مسیر حرکت کنند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از لرستان، حامد ویسکرمی، مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان لرستان امروز، 21 بهمن در یادواره شهدای کارگر لرستان که در تالار آوینی خرم‌آباد برگزار شد با گرامی داشت دهه فجر به جایگاه و نقش کارگران و سبقه همکاری و همراهیاین قشر در طول دوران انقلاب اشاره کرد و گفت: کارگران در دوران انقلاب به‌ویژه در سال‌های اولیه پیروزی انقلاب که دشمنان قصد داشتند در فضای اقتصادی و عرصه کار و تولید اختلال ایجاد کنند کارگران با حضور در عرصه کا رو تولید در مقابل این توطئه دشمن ایستادند.
وی اضافه کرد: در دوران دفاع مقدس نیز کارگران در دو عرصه تولید و حضور در جنگ و جهاد حضور یافتند و آمار بالای شهدای کارگر گواه بر این است که کارگران در دوران دفاع مقدس به وظیفه و مسئولیت خود در قبال انقلاب به‌خوبی جامه عمل پوشانده‌اند.
ویسکرمی با بیان اینکه شهدای کارگر هم در عرصه سلوک مادی و هم در عرصه سلوک معنوی به توفیق دست یافته‌اند، و در یک کلام می‌توان گفت که شهدا فنافی‌الله بوده‌اند، خاطرنشان کرد: شهدای کارگر منتظر مرگ ناخواسته نماندند مرگشان را خودشان انتخاب کردند و آن‌را در اغوش گرفتند.
مدیرکل تعاون، کارو رفاه اجتماعی لرستان با اذعان به اینکه کشور ما امروز نیازمند معرفی الگوهای شایسته در عرصه‌های مختلف به‌خصوص عرصه کار و تولید به مردم هستیم، ادامه داد: رهبر معظم انقلاب با تعیین شعارهای اقتصادی توجه مردم و مسئولان را به اهمیت کار و تولید متذکر شده‌اند.
ویسکرمی افزود: ما باید در عرصه کا رو تولید با الگوی کامل حرکت کنیم و هیچ الگویی برای ما بهتر از شهید کارگر نیست، امروز اگر بخواهیم در مسیر توسعه اقتصادی حرکت کنیم و اسلام و ایران را به دنیا معرفی کنیم.
وی با بیان اینکه برای اینکه کشور را از وابستگی اقتصادی نجات دهیم باید به سمت حماسه اقتصادی حرکت کنیم، افزود: کارگران ما به تاسی از شهدای کارگر برای کار و تولید وقت نمی‌شناسند و به سمت شکوفایی، نوآوری و خلاقیت حرکت می‌کنند.
ویسکرمی با بیان اینکه کارگران به تأسی از شهید کارگر تمام توان خود را به‌کار بگیرند تا از این تنگناها که دشمن برای ما ایجاد کرده است بیرون بیائیم، تصریح کرد: کارگر ما باید به تاسی از شهید کارگر در جهت ارتقای فرهنگ کار و بهره‌وری حرکت کند.
وی به پتانسیل‌های بالقوه استان لرستان در زمینه‌های مختلف اشاره کرد و اضافه کرد: اعتلای کشور در مصرف تولیدات داخلی است ما باید تلاش کنیم از فرهنگ مصرف‌گرایی دوری کنیم.

captcha