کد خبر: 1373885
تاریخ انتشار : ۲۱ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۶:۲۹
در حاشیه برگزاری مسابقات سراسری قرآن؛

35 محفل قرآنی ویژه بانوان در فارس برپا می‌شود

گروه فعالیت‌های قرآنی: مدیر مرکز قرآنی سازمان اوقاف و امور خیریه از برپایی 136 محفل قرآنی در ایام مسابقات قرآن خبر داد و افزود: قرار است کمیته بانوان 35 محفل نورانی قرآن کریم را با دعوت از قاریان استانی، بین‌المللی و مصری در فارس برپا کند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از فارس، جلسه کمیته بانوان سی و ششمین دوره مسابقات سراسری قرآن کریم امروز، 21 بهمن با حضور مدیر مرکز قرآنی سازمان اوقاف و امور خیریه، در سالن ثقلین اداره‌کل اوقاف فارس برگزار شد.
در این جلسه ولی یار احمدی، مدیر مرکز قرآنی سازمان اوقاف و امور خیریه گفت: خوشبختانه اداره اوقاف و امور خیریه استان فارس شرایط خوبی را در برپایی محافل قرآنی، همزمان با برگزاری مسابقات کشوری قرآن کریم فراهم کرده است.
وی از برپایی 136 محفل قرآنی در ایام مسابقات قرآن خبر داد و افزود: قرار است کمیته بانوان 35 محفل نورانی قرآن کریم را با دعوت از قاریان استانی، بین‌المللی و مصری و نیز گروه تواشیح در سراسر استان فارس برپا کند.
یاراحمدی یادآور شد: برقراری نظم از ارکان مهم برگزاری مهم‌ترین رقابت قرآنی کشور است و باید این کمیته همه تلاش خود را به کار گیرد تا در محل برگزاری مسابقات آرامش حکم فرما باشد.
وی خاطرنشان کرد: کارگروه مدعوین کمیته بانوان باید به گونه‌ای عمل کند تا استقبال و بدرقه متسابقان اثر مناسبی بر روحیه آن‌ها داشته باشد و همچنین بر زمان دقیق برگزاری مسابقات و نیز رفت و آمد مدعوین نظارت کامل داشته باشد.
مدیر مرکز قرآنی سازمان اوقاف و امور خیریه، در پایان از برگزاری مسابقات مقدماتی در هتل محل اقامت متسابقان خبر داد و تصریح کرد: سال‌های قبل مسابقات سراسری قرآن کریم در طول 9 روز انجام می‌گرفت اما امسال به دلیل کاهش تعداد ایام برگزاری این رقابت بزرگ کشوری، تنها مسابقات میان دوره و نهایی در سالن‌های اسناد و حافظ برگزار می‌شود.

captcha