
به گزارش خبرگزاری بین المللی قرآنی(ایکنا) از خوزستان، آیت الله محسن حیدری، منتخب مردم خوزستان در مجلس خبرگان رهبری، امروز سه شنبه در مراسم راهپیمایی 22 بهمن در اهواز، اظهارداشت: امروز، 22 بهمن، یوم الله است؛ روزی که اراده خداوند از آستین ملت ایران بیرون آمد و طاغوت 2500 ساله فرو ریخت و انقلاب اسلامی به برکت وجود امام خمینی (ره) و به برکت مردم به پیروزی رسید و مردم هم چنان لبیک گوی رهبر خود هستند.
وی گفت: بهترین گزینه برای پاسخ به تهدید ها و اراجیف دشمنان انقلاب اسلامی، حضور ملت غیور ایران در راهپیمایی 22 بهمن است. صفوف به هم پیوسته ملت شریف ایران خنثی کننده همه توطئه های ابرقدرت ها و دشمنان اسلام است. کل اقوام خوزستان، خواهر و برادر و همه در یک صف و جبهه واحد در برابر دشمنان هستند.
همچنین سیدخلف موسوی، شهردار اهواز در حاشیه این راهپیمایی در جمع خبرنگاران اظهار کرد: مردم این انقلاب را به وجود آوردند و انقلاب اسلامی ایران در سایه اتحاد، همدلی و انسجام و پیروی از ولایت به پیروزی رسید. 22 بهمن روز تجلی وحدت، انسجام، همدلی و پافشاری بر اصول اولیه انقلاب که همان سه شعار راهبردی استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی است.
شهردار اهواز تصریح کرد: امروز مردم بعد از 35 سال، بار دیگر محکم و استوار همان شعارها را سر می دهند و بر اصول اولیه انقلاب پافشاری می کند. در واقع یکی از اصول مهمی که موجب پیروزی انقلاب شد اطاعت و پیروی امت و ملت از امام (ره) است که امروز در پیروی از رهبر انقلاب اسلامی متجلی است.
موسوی اظهار کرد: امروز مردم به ندای مقام معظم رهبری ولی امر مسلمین لبیک گفته و با حضور پرشور خود دشمنان انقلاب اسلامی را مایوس کرده اند.