کد خبر: 1374519
تاریخ انتشار : ۲۳ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۴:۴۵
آیت‌الله دستغیب:

مسئولان در هدایت جوانان در مسیر آرمان‌های اصیل انقلاب تلاش کنند

گروه اجتماعی: وظیفه سنگینی بر عهده مسئولان در هدایت جوانان در مسیر آرمان‌های اصیل انقلاب اسلامی است که باید در این زمینه تلاش کنند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از فارس، مدیران و مسئولان گزینش دانشگاه آزاد اسلامی استان‌های فارس، کهگیلویه و بویر احمد، هرمزگان و بوشهر امروز، 23 بهمن ضمن تشرف به آستان مقدس حضرت شاهچراغ(ع) و زیارت حرمین شریفین احمدی و محمدی(ع) با آیت‌الله سیدمحمدمهدی دستغیب، تولیت آستان مقدس دیدار کردند.

در این دیدار آیت‌‌الله دستغیب، تولیت آستان مقدس، دانشگاه آزاد اسلامی را در کشور نهادی مهم و تأثیرگذار برشمرد و افزود: وظیفه سنگینی بر عهده مسئولان در هدایت جوانان در مسیر آرمان‌های اصیل انقلاب اسلامی است که باید در این زمینه تلاش کنند.

آیت‌الله دستغیب در بخش دیگری از سخنانشان بر اهمیت نقش دانشگاهیان در تبیین ارزش‌های انقلاب بین جوانان و آینده‌سازان کشور تأکید کرد.

یادآور می‌شود، حجت‌الاسلام خسرو بیگ، نماینده گروه اعزامی نیز در این دیدار ضمن ابراز خرسندی از تشرف به آستان مقدس و زیارت حرمین شریفین، آیت‌الله دستغیب را معلم و الگویی ارزشمند برای جوانان دانست.

captcha