کد خبر: 1375557
تاریخ انتشار : ۲۷ بهمن ۱۳۹۲ - ۰۹:۵۷
سرخوش اعلام کرد:

تکمیل 60 درصد ظرفیت کاروان‌های حج تمتع/ اعلام اولویت‌های جدید

گروه اجتماعی: مدیرکل برنامه‌ریزی پذیرش و اعزام سازمان حج و زیارت با اشاره به تکمیل شدن فقط 60 درصد ظرفیت کاروان‌های حج تمتع گفت: طی دو تا سه روز آینده اولویت‌های جدید برای ثبت‌نام فراخوان می‌شوند.

حسن سرخوش، مدیرکل برنامه‌ریزی پذیرش و اعزام سازمان حج و زیارت در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) اعلام کرد: تاکنون حدود 60 درصد ظرفیت کاروان‌های حج تمتع تکمیل شده است و با توجه به خالی بودن 40 درصد ظرفیت کاروان‌ها ظرف چند روز آینده اولویت‌های جدید برای ثبت‌نام فراخوان می‌شوند.
وی در خصوص میزان ثبت‌نام در کاروان‌های حج تمتع استان تهران، گفت: در سال جاری ثبت‌نام در کاروان‌های استان تهران کمتر از سایر استان‌ها بوده بدین صورت که کاروان‌های تمامی استان‌های کشور حدوداً 60 درصد تکمیل شده‌اند اما ظرفیت کاروان‌های استان تهران 50 درصد تکمیل شده‌اند.
سرخوش در خصوص عمره مفرده نیز گفت: تا روز گذشته بالغ بر 700 پرواز عمره انجام و 222 هزار نفر اعزام شده‌اند و روند عمره بعد از تأخیرهای مربوط به مشکلات آب و هوایی شرایط عادی را دارد.
وی ادامه داد: در حال حاضر روزانه حدوداً 14 پرواز به عربستان انجام می‌شود و دیگر با تأخیرهای طولانی در پروازها مواجه نیستیم.

captcha