کد خبر: 1377295
تاریخ انتشار : ۳۰ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۴:۰۳
امشب؛

المان مسابقات سراسری قرآن در شیراز رونمایی می‌شود

گروه فعالیت‌های قرآنی:‌ مدیر زیباسازی شهرداری شیراز با اشاره به میزبانی شیراز در سی و ششمین دوره مسابقات سراسری قرآن از رونمایی المان این مسابقات در شیراز خبر داد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از فارس، سیدعلی اکبر حسینی، مدیر زیباسازی شهرداری شیراز امروز، 30 بهمن در نشست خبری کمیته تبلیغات و فضاسازی سی و ششمین دوره مسابقات سراسری قرآن در شیراز گفت: به‌مناسبت میزبانی این مسابقات تلاش‌های مختلفی جهت فضاسازی محوطه‌های مکان‌ برگزاری مسابقات به‌صورت پاکسازی و گل‌آرایی توسط شهرداری شیراز صورت گرفته است.

وی افزود: در این راستا بنرهای خوشامدگویی همچنین آیاتی از قرآن کریم که حاملان قرآن بدان علاقه داشته و به آن‌ها عمل کرده‌اند نیز تهیه شده و در مکان برگزاری مسابقات نصب شده است.

حسینی از نصب 25 تابلو آیات اخلاقی در سطح شهر شیراز خبر داد و گفت: همچنین به‌مناسبت میزبانی این مسابقات المان یادبودی با کمک کسانی که آشنایی خوبی با مسائل قرآنی دارند، طراحی شده است که امشب در میدان قائم شیراز نصب و رونمایی می‌شود.

مدیر زیباسازی شهرداری شیراز خاطرنشان کرد: در راستای فضاسازی شهر شیراز به آیات قرآن، آیات سوره مبارکه توحید را در قالب تابلو طراحی کرده و امروز در ورودی شهر شیراز از میدان الله تا میدان ولعیصر(عج) بر سر راه ورود متسابقانی که از راه هوایی وارد شیراز می‌شوند، نصب خواهیم کرد ضمن اینکه آیه دروازه شهر قرآنی نیز در میدان الله نصب خواهد شد.

وی عنوان کرد: جهت میزبانی این مسابقات در سطح شهر معابری که به محل برگزاری مسابقات و یا بازدید متسابقان منتهی می‌شود را با پرچم‌های جمهوری اسلامی و آیات قرآن تزئین کرده‌ایم.

حسینی خاطرنشان کرد: کمک‌های خوبی از طرف بخش خصوصی برای فضاسازی شهری در این مسابقات انجام شد و حدود 30 درصد از بیلبوردهای و تابلوها و لوازم‌های تبلیغاتی که در اختیار بخش خصوصی بوده‌اند در اختیار شهرداری شیراز جهت تبلیغ مسابقات سراسری قرآن قرار گرفته شده است.

بنا بر این گزارش،‌ هاشم مظاهری‌زاده، مدیر روابط عمومی شهرداری شیراز نیز در این نشست اظهار کرد: مسابقات قرآنی فرصتی برای نمایش انسجام و اقتدار شهرداری شیراز به‌ویژه در عرصه‌های فرهنگی خاصه در مسائلی که است که مربوط به قرآن، اسلام و نظام است.

وی افزود: این اتفاق خوشایند را در فضای شهری و مدیریت شهری نیز تجربه کردیم و در واقع برگزاری این مسابقات آزمونی جهت قضاوت مردم درباره توجه به مسائل قرآنی از سوی مسئولان است.

مظاهری‌زاده تأکید کرد: شهرداری شیراز توانست ثابت کند به همان اندازه که پیشرو است به همان میزان نیز در مباحث قرآنی پیشگام است.

captcha