کد خبر: 1378044
تاریخ انتشار : ۰۳ اسفند ۱۳۹۲ - ۱۰:۰۹
آیت‌الله نمازی:

جوانان با حضور و شرکت در حوزه‌ها جای خالی عالمان را پر کنند

گروه اجتماعی: امام جمعه کاشان با بیان اینکه جایگاه عالمان بزرگ که در تاریخ درخشیدند،امروز خالی است، گفت: جوانان باید با حضور و شرکت در حوزه‌ها جای این عالمان را پر کنند و کاشان نباید از حضور فقها و افراد تراز اول خالی باشد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از اصفهان، آیت‌الله عبدالنبی نمازی، نماینده ولی فقیه و امام جمعه کاشان در 2 اسفند در خطبه‌های نماز جمعه این هفته کاشان با اشاره به سخنان مقام معظم رهبری درخصوص سیاست‌های کلی اقتصاد مقاومتی اظهار کرد: به اساتید، طلاب و دانشجویان تأکید می‌شود این سیاست‌های جهادی و اقتصاد جهادی را مطالعه کنند زیرا ایران اگر از اقتصاد مقاومتی پیروی کند، بر همه مشکلات فائق می‌آید.

وی تصریح کرد: قوای کشور بی‌ درنگ و با زمان‌‌بندی مشخص اقدام به اجرای آن کرده و با قوانین و تدوین نقشه برای عرصه‌های مختلف، زمینه را برای نقش‌‌آفرینی لازم در این جهاد مقدس فراهم آورند.

آیت‌الله نمازی در بخش دیگر از سخنانش به برگزاری اجلاس منطقه‌‌ای خبرگان رهبری در اصفهان اشاره کرد و افزود: در این اجلاس در خصوص اندیشه سیاسی اسلام و جایگاه مطلقه فقیه در میان امت اسلامی بحث و تبادل نظر شد.

وی به سالروز رحلت سه  فقیه بزرگوار از خطه کاشان، آیت‌الله شریف کاشانی، حکیم عارف، محدث و مفسر ملامحسن فیض کاشانی و در فقیه ربانی ملااحمد نراقی اشاره کرد و گفت: کاشان مهد علم، فقاهت و معرفت دینی و توحید علم و اخلاق و سیاست بوده است.

امام جمعه کاشان با بیان اینکه جایگاه این عالمان بزرگ که در تاریخ درخشیدند، امروز خالی است، گفت: جوانان باید با حضور و شرکت در حوزه‌ها جای این عالمان را پر کنند و کاشان نباید از حضور فقها و افراد تراز اول خالی باشد.

وی به سوم اسفند سالروز فاجعه انفجار تخریب حرم مطهر امامین عسکریین در سامرا اشاره کرد و افزود: در سال 84 توسط توسط تروریست‌های مزدور، این حادثه رخ داد.

آیت‌الله نمازی به اظهارات دروغین و پوچ نخست وزیر اسرائیل اشاره کرد و گفت: سئوال این است که آیا سران این کشور تروریست ارباب دنیا هستند که می‌گویند باید بر ملت ایران فشار آورد تا متعادل‌تر شده و ایران حق غنی‌سازی را ندارند.

وی اظهار کرد: اقتدار ملت ایران سبب شد که  تحلیل‌گر رادیو بی‌بی‌سی در تفسیر سیاسی اعتراف کند که آیت الله خامنه‌ای در برابر غرب کوتاه نمی‌آید و  بر این اساس دشمنان چه بخواهند و چه نخواهند، با عنایت الهی ملت ایران به قدرت هسته‌ای تبدیل شده است.

captcha